Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 7-13 august

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină din august.

Horoscopul săptămânii 7-13 august: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă să fac ceea ce îmi doresc. Trecutul nu mai are nicio putere asupra momentului prezent.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la așteptări, la griji, la frici și la regrete. Renunț la tot ce nu îmi servește astfel încât să mă bucur de clipa de acum pentru că este singura în care pot fi fericită.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am grijă de mine. Învăț să mă pun pe primul loc și să cultiv fericirea în inima mea. Învăț să îmi descopăr sensul vieții și să lupt pentru ce îmi doresc.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de trecut pentru că nu îmi mai servește. Îmi învăț lecțiile și merg mai departe cu viața mea, concentrându-mă pe clipa de acum.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi predau toate grijile și gândurile negative Universului astfel încât să îmi calmez mintea și să mă ancorez în momentul de acum. Învăț să apreciez lucrurile mărunte și frumoase.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai caut în altă parte, lucrurile de care am nevoie pentru a mă vindeca sunt deja la mine. Fac un pas în spate și învăț să am grijă de mine.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Folosesc iubire când trebuie să iau decizii cu privire la viața mea. Sunt atentă la ce îmi doresc și promit să nu mă grăbesc.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Rămân aproape de cei care contează cu adevărat pentru mine. Nu pentru că este mai simplu, ci pentru că ei merită efortul de a îi iubi.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Cred în mine suficient pentru a îmi împlini visurile. Universul are planuri frumoase pentru viitorul meu.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt curajoasă, puternică și sigură pe mine. Îmi ascult intuiția și merg încotro îmi dictează sufletul.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: În orice moment sunt capabilă să îmi schimb viața. Eu dețin controlul suprem, depinde doar de mine ce aleg să fac.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu pot controla toate lucrurile pe care oamenii le spun și fac. Însă eu pot decide dacă mă las influențată sau nu de acestea. Aici este puterea mea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.