Setari Cookie-uri

ZAYN lanseaza single-ul 'Love Like This'

Artistul, compozitorul, producătorul și filantropul ZAYN, care a primit numeroase discuri de platină, a lansat noul său single, foarte așteptat, „Love Like This”. Imnul pop marchează prima melodie nouă de la ZAYN din ultimii 2 ani și single-ul său de debut alaturi de Universal Music Group. 

comunicat de presa: „‘Love Like This’ este o melodie de vară de care sunt foarte mândru și încântat să audă lumea. Lucrez la noul meu album, în prezent, care va veni în curând și abia aștept ca toată lumea să vadă ce urmează”, declară ZAYN.

„Love Like This” este însoțit de videoclipul său, regizat de Ivanna Borin și Frank Borin, și filmat în New York.

Fanii au așteptat cu nerăbdare lansarea, de când ZAYN a postat pentru prima dată pe rețelele de socializare, strângând peste 150 de milioane de vizualizări.

ZAYN este un artist, compozitor, producător și filantrop, cu vânzări de platină, cunoscut pentru vocea sa extraordinară și stilul hibrid de pop și R&B. Odată cu albumul solo de debut, a devenit primul artist solo din Marea Britanie care s-a clasat simultan pe locul 1 în topurile albumelor din Marea Britanie și SUA, în prima săptămână de la lansare pentru albumul său, Mind of Mine.

Citește și:

Principalul single al albumului, „PILLOWTALK” a ajuns pe locul 1 în 68 de țări din întreaga lume și de atunci a fost certificat de 5 ori platină de către RIAA.

În 2022, ZAYN a fost invitat de moșia Jimi Hendrix să creeze o nouă versiune a cântecului clasic Hendrix „Angel” pentru a onora cea de-a 80-a naștere a legendei. ZAYN a câștigat mai multe premii de-a lungul carierei sale, inclusiv un Billboard Music Award, American Music Award, MTV VMA și două nominalizări la Brit Award. El va juca, de asemenea, în foarte așteptatul film de animație „10 Lives”, alături de Simone Ashley, care urmează să fie lansat în 2024.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.