Setari Cookie-uri

1 August, penultima Lună Plină a verii. Oprim furtunile minții, vindecăm durerile inimii și ne oferim șansa la fericire

Universul ne oferă posibilitatea să ne eliberăm de tot ce a fost și să ne concentrăm pe ce urmează să fie. Trebuie să găsim în sufletul nostru puterea de a ne vindeca cu adevărat astfel încât să încheiem capitolele trecutului, să dăm pagina și să o luăm de la capăt. Este un nou început, este o nouă șansă la fericire. 

August, ultima lună a verii, debutează cum nu se poate mai bine - cu o Lună Plină ce va răsări și va străluci mai puternic ca niciodată pe cerul cald și întunecat.

Luna Plină se formează în momentul în care Luna se află pe partea opusă a Pământului față de Soare, iar într-un astfel de moment partea apropiată a Lunii este complet iluminată. August este o lună cu adevărat specială deoarece ne aduce două luni pline: una la început, pe 1 august, și cealaltă la final, pe 31 august.

Luna Plină de pe 1 august va avea loc în zodia Vărsător și va aduce energii incredibil de frumoase pentru toate zodiile. Suntem în pace cu tot ce s-a întâmplat, ne detașăm de tot ce a fost astfel încât să ne vindecăm durerile inimii și să o luăm de la capăt, oferindu-ne șansa la fericirea adevărată.

Citește și:

Vărsătorul, al 11-lea semn al zodiacului, este o zodie de aer simbolizată de Purtătorul de Apă, revărsând ape dătătoare de viață, de cunoaștere și inspirație asupra lumii. Acest semn umanitar este condus de Uranus, planeta revoluției, a trezirii și a impredictibilității. Cu natura sa fixă, Vărsătorul promovează un puternic sentiment de determinare și statornicie, fiind practic forța motrice perfectă din spatele ideilor inovatoare și a mișcărilor evolutive.

Luna Plină de pe 1 august este o perioadă de iluminare

Luna Plină este o fază puternică a ciclului lunar, când Luna și Soarele se opun unul altuia, dezvăluind strălucirea deplină a Lunii pe cerul nopții. Din punct de vedere energetic, această perioada este cunoscută pentru emoții intense, claritate și intuiție. Este un moment de culminare și de realizare, care ne determină să ne confruntăm cu probleme care ar putea fi asunse sau ignorate de ceva timp.

Citește și:

Universul ne oferă posibilitatea să ne eliberăm de tot ce a fost și să ne concentrăm pe ce urmează să fie. Trebuie să găsim în sufletul nostru puterea de a ne vindeca cu adevărat astfel încât să încheiem capitolele trecutului, să dăm pagina și să o luăm de la capăt. Este un nou început, este o nouă șansă la fericire.

De asemenea, Luna Plină în Vărsător ne invită să sărbătorim esență unicității umane și să îmbrățișăm spiritul eliberator al individualității. Pe măsură ce Luna strălucește, ne reamintește de importanța sentimentelor noastre - sufletele ni se umplu de compasiune și învățăm să fim mai atenți nu doar la ceea ce simțim, ci și la modul în care interacționăm cu oamenii din jurul nostru.

Sfatul Universului pentru noi toți:

Citește și:

Puterea interioară ne ajută să scăpăm de tot ce nu ne mai servește - de la lucruri învechite, la idei și visuri neîmplinite, la sentimente de durere sau ostilitate. Avem ocazia să depășim furtunile vieții, ne vindecăm cu adevărat, să lăsăm trecutul acolo unde ii este locul, în spate, și să o luăm de la capăt. Suntem destinați fericirii adevărate - însă depinde numai și numai de noi cum alegem să trăim această viață ce ne este dată: concentrați pe ce a fost sau entuziasmați cu privire la prezent și viitor?

De asemenea, este momentul să îi permitem acestui moment magic să ne reamintească că fiecare dintre noi are puterea de a contribui la schimbarea pozitivă și la îmbunătățirea colectivului.

Unindu-ne în spiritul Vărsătorului, putem lucra pentru un viitor care onorează principiile fericire, ale inovației și ale fericirii colective. Așadar, în timp ce ne bucurăm de strălucirea radiantă a Lunii Pline, să îi permitem acesteia să ne lumineze calea către o lume mai frumoasă.

Citește și:

foto main Dancing_Man, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.