Setari Cookie-uri

Magia Lunii Pline de pe 1 august. Avem la dispoziție 96 de ore pentru a accesa vindecarea divină

Luna Plină de pe 1 august vine încărcată de energii pozitive, puteri incredibile, magie și vindecare. Universul ne pune la dispoziție 96 de ore pentru a profita de aceste daruri divine cu care nu ne vom mai întâlni prea curând. 

August este o lună specială deoarece ne aduce două luni pline; asta nu este tot. Pe 1 august vom avea parte de o lună plină incredibilă ce ne va oferi putere pentru vindecare, curaj pentru iertare și încredere de a o lua de la capăt.

Luna Plină - momentul în care magia se întâmplă

Este timpul pentru manifestarea intențiilor. Luna Plină ne oferă 4 zile pentru ritualuri puternice ce pot include ceremonii de eliberare și de recunoștință. Acesta este un moment bun pentru a face promisiuni sufletelor noastre și a renunța la tot ce nu ne mai servește. De asemenea, în timpul Lunii Pline avem ocazia să facem ordine în obiectivele și visurile noastre astfel încât totul să fie clar și să începem să luptăm pentru ceea ce ne dorim.

Află care este sfatul pe care Universul îl are pregătit pentru tine pentru următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut:

Citește și:

Horoscop Berbec

Îmbrățișează răbdarea și învață să faci strategii care să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești. Evită deciziile impulsive deoarece acestea te pot duce pe drumurile nedorite. Ai încredere în intuiția ta și nu te grăbi.

Horoscop Taur

Fă un pas în spate, evaluează locul în care te afli, încearcă să fii obiectivă și să îți canalizezi energia în eforturi productive. Practică atenția pentru a menține o perspectivă echilibrată nu doar asupra prezentului, ci și în ceea ce privește viitorul. Lucrurile se vor aranja în favoarea ta în scurt timp.

Horoscop Gemeni

Învață să trăiești doar pentru tine. Nu te mai neglija protejând oamenii din jurul tău. În această perioadă trebuie să te pui pe primul loc, să ai mai multă grijă de tine și să îți dai seama ce te face cu adevărat fericită.

Citește și:

Horoscop Rac

Caută stabilitate în relațiile cu oamenii din jurul tău. Nu te concentra pe numărul de prieteni, ci mai degrabă pe calitatea legăturilor formate. Păstrează în jurul tău suflete vesele, pozitive, energice, de la care ai lucruri frumoase de învățat.

Horoscop Leu

Ascultă-ți intuiția și urmează-ți dorințele inimii. Trebuie să rămâi fidelă valorilor tale pentru că doar așa vei găsi puterea de a depăși obstacolele și provocările ce stau în fața ta. Nu te lăsa condusă de nimeni.

Horoscop Fecioară

Acceptă schimbarea cu brațele deschise deoarece te poate ajuta să primești oportunități neașteptate din partea Universului. Ieși din zona de confort și bucură-te de acest capitol pe care îl trăiești deoarece îți va aduce cele mai frumoase momente.

Citește și:

Horoscop Balanță

Este momentul să găsești echilibru în activitățile tale. Concentrează-te pe ce îți dorești cu adevărat și nu mai încerca să fii ocupată - timpul tău este prețios, să nu uiți niciodată asta. Fă o listă cu visurile pe care le ai pentru următoarele luni și începe să le acorzi atenția cuvenită.

Horoscop Scorpion

Permite-i inimii tale să se vindece cu adevărat, alegând să închizi ușa trecutului și să mergi mai departe cu viața ta. Nu te mai întoarce acolo unde nu mai există nimic, ci concentrează-te pe clipa de acum și învață să te faci fericită și să te bucuri de ceea ce trăiești.

Horoscop Săgetător

Învață să acorzi prioritate grijei de sine și vindecării emoționale în această perioadă. Fă-ți timp pentru a înțelege ce s-a întâmplat și hrănește-ți sufletul cu lucruri frumoase. Ai ocazia să creezi cea mai profundă relație a vieții tale - cea cu tine însăți.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Conexiunile cu oamenii din jurul tău vor fi mai profunde ca niciodată; pregătește-te să acorzi o atenție deosebită sufletelor frumoase din viața ta. Toată această perioadă te ajută să înțelegi cât ești de norocoasă și să închizi definitiv capitolele trecute și să te concentrezi pe momentul prezent.

Horoscop Vărsător

În această perioadă trebuie să te concentrezi pe comunicarea eficientă și ascultarea activă în relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Ai ocazia să îți extinzi cunoștințele și să te angajezi în aventuri creative. Îmbrățișează adaptabilitatea și noile experiențe cu entuziasm.

Horoscop Pești

Eliberează-te de tot ce înseamnă trecut. Nimic din ce a fost nu mai contează cu adevărat; este momentul să te concentrezi asupra momentului prezent și să îți faci planuri pentru viitor. Începi un nou capitol, bucură-te de el.

Citește și:

foto main ardanz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.