Setari Cookie-uri

Să nu te întorci niciodată la persoana care ți-a frânt inima

Nu te poți întoarce la cineva care nu luptă pentru tine. Nu te poți întoarce la cineva care nu te pune pe primul loc. Nu te poți întoarce la cineva care te trage în jos și continuă să te rănească. 

Există încă șanse mari să fii rănită din nou pentru că, la urma urmei, este posibil ca aceeași persoană să îți frângă inima de mai multe ori.

Nu permite ca acesta să fie un moment de slăbiciune. Nu permite singurătății și tristeții să te întoarcă din drum. Nu permite inimii tale să preia controlul pentru că ea nu știe foarte multe. Ea vrea doar să nu mai sufere. Însă ea nu înțelege că ceea ce simți acum este fix din cauza persoanei către care te îndeamnă să mergi.

Draga mea, tu meriți mai mult... mult mai mult.

Nu alerga înapoi către el pentru că te gândești că el ar putea să te facă să treci peste tot și să nu mai simți durerea din tot corpul. Nu îți pune speranțe că va fi ca înainte. Nu te gândi că îți va vindeca sufletul. La urma urmei, el a fost cel care te-a rănit. El a fost cel care a renunțat la tine, la voi, la tot ce ați construit împreuna. El a fost cel care a ales să plece.

Citește și:

Nu îți face visuri că va fi diferit. Crezi că s-a schimbat, că și-a învățat lecțiile, că s-a maturizat și că nu va mai face niciodată ce ți-a făcut.

Nu îți pui deloc întrebarea "Ce voi face dacă mă va răni din nou?"?

Poate că acum vrei să crezi cu toată inima ta că este o altă persoană. Și poate că va reuși să te mintă și să acopere cine este cu adevărat. Poate, încercând să te recucerească, își va pune câteva măști cu care te va convinge să te întorci la el. Însă amintește-ți asta: oamenii nu se schimbă niciodată cu adevărat.

Poate că la început vei simți că ai făcut alegerea corectă deoarece îl vezi cum încearcă să fie în această relație. Simți că lucrurile sunt diferite pentru că pare să îi pese mai mult de tine, însă vor apărea probleme, obstacole și multe alte situații dificile... și, în loc să rămână alături de tine și să lupte, va alege să se retragă, să plece și să te lase singură.

Citește și:

Mai mult decât atât, dacă te întorci la el, va crede că îl vei ierta de fiecare dată când îți va greși. Își va cere scuze pentru acțiunile sale și pentru felul în care te-a făcut să te simți... însă nu va vorbi serios. Nu are cum să vorbească serios când face același lucru din nou și din nou.

Inima ta nu este slabă pentru că îl iubește și nici pentru că se gândește că s-ar putea schimba. Ea nu știe să diferențieze binele de rău. Ea nu înțelege cum oamenii se pot preface doar pentru a obține ceea ce își doresc.

Știi că nu este ce trebuie pentru tine, însă nu te poți abține... însă îți datorezi mai mult decât atât.

Îți datorezi mai mult decât să te întorci la persoana care te-a rănit pentru că, oricât de mult vrei ca ea să se schimbe, nu se va schimba... și nu poți ajuta o persoană care nu vrea să fie ajutată.

Citește și:

Știu că este greu, însă nu te poți întoarce la cineva care nu te ajută să fii cea mai bună versiune a ta. Nu te poți întoarce la cineva care nu luptă pentru tine. Nu te poți întoarce la cineva care nu te pune pe primul loc. Nu te poți întoarce la cineva care te trage în jos și continuă să te rănească.

Dă-ți seama că meriți mai mult și ai grijă de tine.

Timpul va trece, durerea va dispărea, iar tu vei fi cea mai bună versiune a ta. Te vei vindeca și vei fi cu adevărat fericită.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.