Setari Cookie-uri

ONE PIECE - Trailer oficial, noi imagini si o scrisoare de la creatorul Eiichiro Oda

Netflix lanseaza trailerul oficial pentru One Piece. Eiichiro Oda, creatorul fenomenului global, le trimite fanilor o noua scrisoare despre adaptarea seriei.

comunicat de presa: Seria live-action, creată în parteneriat cu Shueisha și produsă de Tomorrow Studios, va avea premiera pe 31 august, doar pe Netflix.

Pentru a sărbători ziua globală a ONE PIECE, Netflix a lansat weekendul acesta trailerul oficial pentru mult așteptatul serial live-action ONE PIECE. Alături de acesta, au fost publicate o serie de noi imagini, precum și o scrisoare de la Eiichiro Oda, creatorul fenomenului global.

ONE PIECE, o aventură legendară în largul mării, cu Iñaki Godoy în rolul lui Monkey D. Luffy, Mackenyu în rolul lui Roronoa Zoro, Emily Rudd în rolul lui Nami, Jacob Romero în rolul lui Usopp și Taz Skylar în rolul lui Sanji, are premiera pe 31 august, doar pe Netflix.

Oda-Sensei împărtășește gândurile sale despre adaptarea live-action a seriei, despre producție, schimbările față de manga, precum și despre distribuție și echipă. Printre cele mai importante aspecte, se numără:

Citește și:
  • „Am să vă spun. La acest serial nu s-au făcut compromisuri!”.
  • „A implicat o mulțime de lucruri. Efortul depus de actori, clădirea universului și a costumelor, prezentarea acțiunii într-un mod în care să poată fi filmată cu actori reali, dialogul și întregul proces prin care atâția oameni și-au unit forțele a fost în sine o sărbătoare.”
  • „Producătorii și echipa excelează în domeniul live-action și sunt mari fani One Piece. Cu cât cunoști mai bine universul One Piece, cu atât o să observi mai bine cu cât drag au lucrat la acest proiect”.
  • „Am ajuns să îndrăgesc atât de mult echipa de producție și actorii, încât de abia aștept ca fanii de pretutindeni să le recunoască meritele, iar în cazul în care mai sunt și nemulțumiri, voi fi alături de ei pentru a le înfrunta împreună!”.

Citește și:

DESPRE ONE PIECE: Bazat pe cea mai bine vândută serie manga japoneză din istorie, semnată de Eiichiro Oda, ONE PIECE este o aventură pe mare cum nu s-a mai văzut. De când se știe, tânărul aventurier Monkey D. Luffy tânjește după libertate. Luffy își lasă în urmă satul natal și pornește într-o călătorie plină de pericole, în căutarea legendarei comori ONE PIECE, pentru a deveni Regele Piraților! Dar, pentru a-și împlini visul, Luffy va trebui să adune echipajul pe care și l-a dorit dintotdeauna, să găsească un vapor, să verifice fiecare centimetru de ocean și să devanseze marinarii, păcălind rivali periculoși care-l așteaptă la fiece cotitură.

Cu Iñaki Godoy în rolul lui Monkey D. Luffy, Mackenyu în rolul lui Roronoa Zoro, Emily Rudd în rolul lui Nami, Jacob Romero în rolul lui Usopp și Taz Skylar în rolul lui Sanji, ONE PIECE este o aventură live-action cu pirați, creată în parteneriat cu Shueisha și produsă de Tomorrow Studios și Netflix. Matt Owens și Steven Maeda au rolul de scenariști, producători executivi și realizatori. Printre producătorii executivi se mai numără Eiichiro Oda, Marty Adelstein și Becky Clements. Distribuția anunțată anterior îi include pe Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward și Chioma Umeala. Restul distribuției urmează să fie anunțat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.