Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 31 iulie - 6 august

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de tranziție de la iulie la august. 

Horoscopul săptămânii 31 iulie - 6 august: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că pot să îmi împlinesc visurile. Sunt capabilă să realizez tot ce îmi propun. Am încredere în mine și merg mai departe.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Atrag energie pozitivă în viața mea. Atrag oportunități minunate în prezentul meu. Atrag bucurie și fericire în clipa de acum.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în intuiția mea. Nu mă mai las condusă de nimeni. Am încredere în deciziile mele și merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare săptămână nouă este o șansă nouă de creștere, de evoluție și de transformare. Mă bucur cu tot sufletul meu de această etapă frumoasă a vieții mele.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Cred în mine cu tot sufletul meu. Am încredere că pot depăși orice provocare care îmi stă în cale. Am încredere că totul va fi bine.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai tem de nimic. Îmbrățișez schimbarea în viața mea și mă bucur de acest nou capitol. Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă detașez de tot ce este negativ astfel încât să fac loc energiei pozitive să îmi inunde sufletul și viața. Mă bucur de tot ce mi se întâmplă în aceste momente.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de tot ce îmi oferă Universul. Fac un pas în spate și îi permit destinului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Permit gândurilor negative să își continue drumul prin acest Univers. Mă concentrez pe lucrurile pozitive și frumoase.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Atrag în viața mea suflete frumoase, curajoase, puternice, de la care pot învăța lucruri minunate și cu care să construiesc relații profunde.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi ofer iubire și învăț să am grijă de mine. Nu mai caut fericirea în alți oameni pentru că știu că ea se găsește deja în sufletul meu.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la frică și la toate gândurile negative și construiesc curajul de a îmi urma visurile. Lupt cu toată inima mea pentru ceea ce îmi doresc.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.