Setari Cookie-uri

Pentru a fi liber, trebuie să te afli în armonie cu Dumnezeu. 17 Învățături luminate de la Peter Deunov, marele profet bulgar al

17 Învățături luminate de la Peter Deunov, marele profet bulgar al timpurilor noastre

Peter Deunov este cunoscut în lumea spiritualității universale pentru învățăturile sale deosebite ce au la bază o formă ezoterică a învățăturilor creștine. În anul 2007, Peter Deunov a fost votat pe locul 2 în rândul “Marilor Bulgari”, iar bulgarii l-au inclus totodată și în top 100 al celor mai influente persoane din istoria bulgară.

Peter Deunov (1864 – 1944) sau pe numele său spiritual Beinsa Douno este un mare filozof bulgar și învățător spiritual al secolului XX, cunoscut adesea și sub numele de “Maestrul”. Peter Deunov este cunoscut în lumea spiritualității universale pentru învățăturile sale deosebite ce au la bază o formă ezoterică a învățăturilor creștine. În anul 2007, Peter Deunov a fost votat pe locul 2 în rândul “Marilor Bulgari”, iar bulgarii l-au inclus totodată și în top 100 al celor mai influente persoane din istoria bulgară.

Citește și:

Iată câteva dintre citatele lui Peter Deunov, cuvinte și învățături de suflet rămase de la Peter Deunov, profetul timpurilor noastre

1. "Cele trei lumânări din om trebuie să fie aprinse pentru că el să poată învinge toate greutăţile vieţii. Prima lumânare aprinsă este cea a gândirii divine: ea trebuie să ardă necontenit şi să răspândească lumină, fiind legată de sursă înţelepciunii. A doua reprezintă căldura divină: ea este în raport cu sursa iubirii. A treia este simbolul forţei divine, fiind legată de sursa adevărului. Când aceste trei lumânări sunt aprinse şi ard în om, el are o înţelegere corectă, este genial, bun şi sănătos."

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.