Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din august au putere vindecătoare pentru inimi. Speranța înflorește în sufletele noastre

Universul nu doarme. Se întoarce roata și ne aduce un nou început. După atât de multă durere, găsim vindecare și pace.

Bun venit în luna august. Lumina adusă de această lună devine din ce în ce mai puternică pe măsură ce ne continuăm călătoria prin a doua jumătate a anului 2023. Eenergia lunii august poartă un sentiment de reînnoire și transformare, oferind un nou început celor care își doresc să îmbrățișeze vindecarea cosmică și să își schimbe viețile în bine.

August este a 8-a luna a anului însă, cu toate acestea, în numerologia colectivă august 2023 poartă vibrațiile cifrei 6. Temele principale pentru această perioadă sunt următoarele:

- pace și liniște;
- frumusețe și armonie;
- romantism și iubire necondiționată;
- vindecare și regăsire.

Vă invităm să aflăm mai multe informații despre evenimentele astrologice pe care Cosmosul ni le-a pregătit pentru luna august 2023:

Citește și:

1 august: Lună Plină în Vărsător

Luna Plină de pe 1 august va avea loc în zodia Vărsător și va aduce energii incredibil de frumoase pentru toate zodiile. Suntem în pace cu tot ce s-a întâmplat, ne detașăm de tot ce a fost astfel încât să ne vindecăm durerile inimii și să o luăm de la capăt, oferindu-ne șansa la fericirea adevărată.

6 august: Soarele în pătrat cu Jupiter

Pe 6 august Soarele se ciocnește de Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, îndemnându-ne să navigăm în echilibrul delicat al ambiției și al practicii. Acest moment vine cu oportunități frumoase de a ne evalua dorințele, visurile și aspirațiile și modul în care acestea se aliniază cu resursele noastre materiale și cu realitatea.

13 august: Soarele în conjuncție cu Venus

Citește și:

Pe 13 august Soarele care se bucură de călătoria prin Leu, zodia sa preferată, se aliniază cu Venus tot în Leu, în prezent retrograd. Această întâlnire cerească infuzează atmosfera din aer cu energie dinamică și pasională. Uniunea lor ne invită să ne reevaluăm valorile, relațiile și dorințele, oferind introspecție și auto-descoperire. Suntem îndemnați să pătrundem adânc în emoțiile noastre și să evaluăm cine suntem cu adevărat.

16 august: Lună Nouă în Leu

O Lună Nouă înflăcărată și pasională în Leu sosește la jumătatea lunii, ghidându-ne către sinele nostru interior autentic și jucăuș. Această perioadă aduce un val de energie vibrantă care ne ajută să strălucim puternic și să îmbrățișăm cea mai sinceră vesiune a noastră. Poate fi o provocare pentru mulți dintre noi să arătăm cine suntem cu adevărat.

Citește și:

23 august: Soarele intră în Fecioară și Mercur își începe mersul retrograd în Fecioară

Ziua de 23 august vine cu două evenimente astrologice majore: Soarele iese din Leu și intră în Fecioară, iar Mercur își începe mersul retrograd în Fecioară. Universul ne îndeamnă să îmbrățișăm calitățile practice, atenția la detalii și dorința de ordine în viața noastră. Soarele în Fecioară ne luminează drumul cu claritate, îndemnându-ne să ne modelăm mai bine rutinele și să ne concentrăm asupra pașilor mici care ne conduc către obiectivele mari.

Mercur retrograd în Fecioară ne poartă către interiorul nostru și aduce un timp profund de vindecare și transformare. Universul ne sfătuiește să ne revizuim viața, să reflectăm asupra celor întâmplate și să ne reevaluăm relațiile cu cei din jurul nostru.

Citește și:

28 august: Uranus intră retrograd

Uranus își începe dansul înapoi pe cer, inaugurând o perioadă profundă de trezire a minții superioare prin auto-descoperire și eliberare de tiparele stagnante. Pentru următoarele cinci luni ne putem aștepta la o perioadă de reflecție care ne va ajuta să procesăm și să trecem prin schimbările semnificative care au avut loc în viața noastră în ultimul an astfel încât să ne învățăm lecțiile și să ne dăm seama ce avem de făcut în continuare.

30 august: Super Lună Plină în Pești

Luna august este una specială deoarece vine cu două luni pline (una la început, cealaltă la final). Luna Plină de pe 30 august este, de fapt, o SuperLună, și are loc în zodia Pești, aducând o dezvăluire profundă a inimii, deschizând porțile și curățând drumul nostru de obstacole. Universul ne spune să ne pregătim pentru un spectacol magic care pune în centrul atenției spiritualitatea, empatia, predarea de vechi și eliberarea.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.