Setari Cookie-uri

Lasă-l pe Dumnezeu să îți arate drumul pe care trebuie să mergi mai departe

În momentele în care vei striga către el, rugându-te să te salveze din toate greutățile tale, el va lucra în liniște, schimbând norii furtunii în moduri nevăzute. El te va ajuta în feluri pe care s-ar putea să nu le înțelegi pe deplin până când nu te vei vindeca, ghidându-te într-o direcție care, în cele din urmă, îți va schimba incredibil de frumos viața. Și, într-o zi vei realiza că fiecare lacrimă, durere de inimă și rugăciune te-au ajutat să ajungi în acest moment în care se întâmplă lucruri minunate. 

Te întrebi când lucrurile se vor aranja așa cum îți dorești tu... când vei reuși să treci peste această furtună și să vezi și tu curcubeul din fața ta... sau când vei începe să îți îndeplinești visurile. Ți-ai dori să nu mai simți că ai rămas atât de în urmă în viață și în dragoste, lucrând la un job care nu îți aduce nicio împlinire și așteptând ca cineva special să intre în viața ta și să îți dea totul peste cap. Însă, pe măsură ce tu te rogi penetru noi începuturi, amintește-ti că Dumnezeu are pregătit momentul perfect pentru tine.

Dumnezeu va aștepta ca tu să te vindeci. El îți vede și îți înțelege durerea profundă, rănile pe care încerci să le vindeci și cicatricile pe care le porți cu tine. El vede tot ce se află în sufletul tău. El îți înțelege suferința și te ajută să mergi mai departe, să renunți la toți cei care s-au jucat cu inima ta.

Citește și:

El te ajută să ai răbdare și să devii mai puternică și mai rezistentă cu fiecare zi care trece astfel încât într-o zi, când mintea ta va fi mai limpede și inima ta va fi vindecată, să-ți ofere tot ce ai nevoie: oportunități minunate cu care să îți schimbi viața și o iubire frumoasă și veșnică. De ce așteaptă să facă asta? Pentru că vrea să faci această călătorie de vindecare. Pentru că nu te vei putea bucura de tot ce îți va oferi dacă nu vei fi complet vindecată.

Dumnezeu te va surprinde. În momentele în care vei striga către el, rugându-te să te salveze din toate greutățile tale, el va lucra în liniște, schimbând norii furtunii în moduri nevăzute. El te va ajuta în feluri pe care s-ar putea să nu le înțelegi pe deplin până când nu te vei vindeca, ghidându-te într-o direcție care, în cele din urmă, îți va schimba incredibil de frumos viața. Și, într-o zi vei realiza că fiecare lacrimă, durere de inimă și rugăciune te-au ajutat să ajungi în acest moment în care se întâmplă lucruri minunate.

Citește și:

Poate că acum tu nu vezi lucrarea lui însă, când o vei descoperi, te vei simți cea mai norocoasă persoană din această lume.

Dumnezeu te va ajuta să vezi sensul vieții. El te va ajuta să înțelegi ce te face fericită cu adevărat. El îți va fi alături necondiționat, te va face mai puternică și te va susține în tot acest capitol al vindecării de care ai nevoie. Într-o zi, vei vedea frumusețea timpului sau perfect, motivele pentru care ai trecut prin toată durerea, motivele pentru care el a planificat ca atât de multe momente prețioase să se întâmple mai târziu în viața ta.

Vei ajunge să apreciezi pe deplin modul în care te-a ajutat să crești în credință și iubire înainte de a îți îndeplini visurile, apreciind modul în care greutățile cu care te-ai confruntat te-au condus către fericirea ta prezentă.

Citește și:

Te simți pierdută și te rogi cu tot sufletul că Dumnezeu să te audă în durerea ta. Dar, chiar dacă s-ar putea să nu vezi lucrarea lui acum, să știi că el te vede. Este alături de tine în această călătorie de vindecare și îți spune să ai răbdare... pentru că atunci când te vei aștepta mai puțin, el își va pune planurile în aplicare și toată viața ta se va schimba.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.