Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Leu de pe 16 august este ultima Lună Nouă a verii. Lăsăm lumina divină să ne ghideze drumul în viață

Ziua de 16 august este una importantă deoarece aduce ultima lună nouă a verii 2023. Suntem îmbrățișați de un val de energie vibrantă care ne ajută să strălucim puternic și să îmbrățișăm cea mai autentică versiune a noastră. Avem curaj să renunțăm la măști și să fim noi înșine astfel încât să mergem pe drumul destinat nouă, să ne împlinim visuri și să trăim viața la care visăm de atât de mult timp. 

Pe 16 august, la 12:38 ora României, pe cerul înstelat și cald al verii va răsări ultima Lună Nouă a acestui anotimp. Și asta nu este tot - Universul vrea să ne ofere surprize minunate pe final de vara, motiv pentru care această Lună Nouă va avea loc în Leu, o zodie incredibil de puternică, de curajoasă și de energică. Suntem încurajați să fim noi înșine, să îmbrățișăm cea mai autentică versiune a noastră și să strălucim mai puternic ca niciodată. Pentru mulți dintre noi poate fi o adevărată provocare să întruchipăm această versiune curajoasă, însă Leul îndrăzneț infuzează cerul cu încredere în sine și multă dragoste, ajutându-ne enorm să luăm acele decizii de care până acum ne era teamă și să ne transformăm nu doar prezentul, ci și viitorul.

Citește și:

Semnificația Lunii Noi

Luna Nouă este o apariție astrologică puternică ce are loc atunci când Luna și Soarele se aliniază pe cer, Luna fiind poziționată direct între Pământ și Soare. Partea Lunii iluminată de Soare nu este vizibilă, dând astfel aspectul unei Luni întunecate. În mod simbolic, Luna Nouă reprezintă o pânză goală pe care să pictăm noi tot ce ne dorim de la viitor, un timp al noilor începuturi și o oportunitate de a stabili intențiile pentru viitorul ciclu lunar.

Puterea incredibilă a Leului pentru Luna Nouă de pe 16 august

Leul, zodia cu numărul 5 din astrologie, este condus de Soare și întruchipează calități incredibile precum pasiune, încredere maximă și creativitate. Cunoscut pentru natură să vibrantă și teatrală, Leul se bucură să fie întotdeauna în centrul atenției. Semnul este asociat cu auto exprimarea, individualitatea și dorința de a străluci puternic.

Citește și:

În momentul în care Luna Nouă are loc în zodia Leu, toate aceste trăsături menționate mai sus sunt amplificate, încurajându-ne pe noi toți să ne îmbrățișăm sinele interior și să împărtășim toate darurile unice pe care le avem cu restul lumii.

În perioada Lunii Noi, Universul ne sfătuiește să ne angajăm în activități care ne aprind pasiunea - poate fi vorba despre artă, dans, scris sau orice altă formă de auto-exprimare care ne aduce bucurie și fericire. Acesta este un moment oportun pentru a stabili intenții legate de încrederea în propria persoană, iubirea de sine și renunțarea la îndoială și conectarea cu puterea interioară.

Luna Nouă în Leu se ciocnește cu Jupiter și Uranus

Cosmosul ne oferă o perioadă intensă din multe puncte de vedere. Luna Nouă în Leu de pe 16 august se ciocnește cu Jupiter și Uranus, adăugând o scânteie suplimentară la toate stările și emoțiile. Ciocnirea cu Jupiter poate aduce un sentiment de expansiune și o nevoie de echilibru între viziuni mărețe, visuri incredibile și pași practici. Între timp, ciocnirea cu Uranus poate crea un sentiment de imprevizibilitate, îndemnându-ne să îmbrățișăm schimbarea și autenticitatea noastră chiar în fața imprevizibilului. Este momentul să facem un pas în spate și să îi permitem Cosmosului să ne arate pe unde trebuie să mergem; să acceptăm tot ce ni se întâmplă și să ne lăsăm purtați de val.

Citește și:

Luna Nouă în Leu formează un trigon armonios cu Chiron și Nodul Nordic

Încă o veste frumoasă (că doar suntem pe final de vara): Luna Nouă în Leu de pe 16 august formează un trigon armonios cu Chiron și Nodul Nordic, oferind oportunități incredibile de vindecare a sufletului și creștere spirituală.

Prezența lui Chiron ne influențează în mod pozitiv și ne încurajează să ne îmbrățișăm rănile și să le folosim că surse de putere și înțelepciune. Acceptăm tot ce s-a întâmplat, închidem capitolele vechi și mergem mai departe pe drumul nostru, învățând din greșeli și concentrându-se pe ce urmează să se întâmple și pe ce trăim în momentul prezent. Nodul Nordic ne ghidează spre calea sufletului nostru, oferindu-ne șansa de a ne alinia cu adevăratul nostru scop.

Citește și:

Acum este timpul să întruchipăm pe deplin sinele nostru adevărat și să îi permitem luminii sufletului să radieze puternic pentru ca toți să o vadă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.