Setari Cookie-uri

Ritual de Lună Nouă pentru a te conecta la puterea divină a Universului și a atrage fericirea în viața ta

În perioada Lunii Noi, Cosmosul ne pune la dispoziție 4 zile pline de energie pentru a clarifica toată viața noastră, a accepta trecutul și a o lua de la capăt. Avem ocazia să stabilim intenții, să construim visuri și să luptăm mai mult ca oricând pentru ceea ce ne dorim. 

Sub influența Lunii Noi în Leu s-ar putea să simțim un val de încredere și un impuls de a ne exprima în mod autentic. Acesta este momentul ideal de a ieși din zona de confort și a face schimbările pe care ni le dorim de atât de mult timp. Universul este alături de noi și ne trimite tot ce avem nevoie pentru a reuși în planurile pe care ni le facem.

Ritualul de Lună Nouă pentru a ne conecta la puterea divină a Universului și a atrage fericirea în viața noastră

În perioada Lunii Noi, Cosmosul ne pune la dispoziție 4 zile pline de energie pentru a clarifica toată viața noastră, a accepta trecutul și a o lua de la capăt. Avem ocazia să stabilim intenții, să construim visuri și să luptăm mai mult ca oricând pentru ceea ce ne dorim.

Frecvența ritualurilor și beneficiile acestora

Citește și:

Ritualurile de Lună Nouă pot fi efectuate lunare, aliniindu-se cu fiecare fază a Lunii Noi. Consecvența este cheia deoarece repetiția ne întărește intențiile și ne adâncește legătura profundă pe care o avem cu Universul.

Crearea ritualului de Lună Nouă

1. Pregătește spațiul: găsește o zona liniștită și confortabilă în care să te poți concentra fără nicio distragere. Poți crea o atmosferă mai frumoasă cu lumânări, cristale, salvie, palo santo, și uleiuri esențiale.

2. Pregătește-ți produsele cu care lucrezi: adună obiecte care rezonează cu tine și de care vei avea nevoie în timpul acestui ritual: o agendă/ un jurnal, un pix, cristale (cuarț transparent, ametist sau cuarț trandafiriu).

3. Setarea intențiilor: stai într-o poziție confortabilă (recomandat pe podea, cu picioarele încrucișate) și începe să te concentrezi pe respirație - inspiră și expiră profund. Gândește-te la viața ta, la ce îți dorești să schimbi și unde vrei să atragi fericirea. Stabilește intenții clare și pozitive pentru aceste aspecte pe care să le notezi în jurnalul tău.

Citește și:

4. Ritual de curățare: aprinde un mănunchi de salvie sau un palo santo și permite-i fumului să îți curețe spațiul și toată energia din încăpere. Acest pas ajută la eliminarea negativității sau energiei stagnante nu doar din încăpere, ci și din viața ta.

5. Vizualizează clar viața pe care ți-o dorești: închide ochii și vizualizează cum intențiile tale prind viață. Tot ce ți-ai notat în jurnal devine realitate și tu trăiești așa cum îți dorești. Imaginează-ți cum va arăta viitorul tău, simte toate emoțiile și stările și bucură-te de toate aceste schimbări apărute. Permite-i minții tale să creadă că totul este real.

6. Scrie-i o scrisoare Universului: notează câteva rânduri și exprimă-ți recunoștința pentru schimbările pe care ți le doreșți în viață ta. Alege să fii sinceră și să vorbești din tot sufletul în acest moment. De asemenea, trebuie să fii cât mai clară cu privire la ceea ce vrei să atragi.

Citește și:

7. Notează-ți afirmații pozitive pe care să le spui de fiecare dată când simți nevoia. Scrie câteva afirmații pozitive care să te ajute în următoarea perioadă. Exemplu: "Sunt puternică și știu ce îmi doresc de la viață. Atrag energia pozitivă și am curajul să îmi împlinesc visurile." sau "Fericirea este aici, în viața mea. Îmi deschid brațele și ii permit să pătrundă în inima mea și să îmi schimbe viața."

8. Ai încredere. Un pas foarte important pe care trebuie să îl faci: renunță la orice îndoială, la temeri, la frici și la tot ce te ține în spate. Ai încredere că Universul lucrează în favoarea ta și că intențiile tale se vor manifesta în timp util.

Citește și:

9. Conectează-te cu Luna. Dacă vremea îți permite și nu sunt nori pe cer, ieși puțin afară și bucură-te de spectacolul lunii. Conectează-te cu energia sa și vizualizează cum intențiile tale sunt trimise către Univers.

10. Practică recunoștința: încheie ritualul cu o practică a recunoștinței. Exprimă mulțumiri pentru schimbările care sunt deja în formare și pentru sprijinul pe care Universul ți-l oferă în această călătorie a ta prin lume.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.