Setari Cookie-uri

Poate că acum călătoria ta nu este despre găsirea sufletului pereche

Te-ai gândit vreodată la asta? Poate că în acest moment călătoria ta nu este despre dragoste... ci despre vindecare. Sau despre găsirea sensului vieții, despre speranță și visuri împlinite. 

Ești mai tot timpul pe fugă și nu îți dorești nimic mai mult decât să îți întâlnești sufletul pereche. Vrei să găsești pe cineva alături de care să poți construi un viitor minunat. Îți dorești să fii iubită cum nu ai mai fost până acum, să fii înțeleasă, apreciată și susținută. Însă... de ce lupți împotriva propriului tău destin?

Poate că acum călătoria ta nu este despre găsirea sufletului pereche. Universul se concentrează pe o altă etapă a vieții tale. Acesta este un capitol minunat asupra căruia trebuie să îi îndrepți întreaga atenție.

Poate că acum călătoria ta este despre a fi singură. Poate că acesta este capitolul în care ești provocată să ieși din zona de confort și să înveți cum este să ai speranță, să îți împlinești visuri, să crezi în tine și să îți oferi toată iubirea pe care o cauți cu atât de multă disperare în alți oameni. Poate că acum este momentul să înveți să ai grijă de tine și să lupți pentru a deveni persoana care vrei să fii.

Citește și:

Poate că acum călătoria ta are legătură numai și numai cu tine.

Dumnezeu are un alt plan pentru tine, nu te opune pentru că el știe cel mai bine de ce ai nevoie în fiecare moment al vieții tale. Iar acum, draga mea... este timpul să înveți să te vindeci de rănile trecutului, să te ierți pentru tot ce s-a întâmplat, să ierți oamenii care ți-au greșit și să o iei de la capăt. Mai puternică, mai curajoasă, mai dornică de viață și de creat amintiri.

Poate că acum călătoria ta are legătură cu găsirea scopului în viață. Știi ce te face fericită? Ce îți pune zâmbetul pe buze? Ce îți face inima să tresară? Ce îți aduce liniște în suflet? Dacă nu, ai ocazia să afli. Fă un pas în spate și nu mai alerga prin această viață. Oprește-te și apreciază lucrurile mărunte în timp ce îți construiești drumul către un destin incredibil.

Citește și:

Poate că acum ai o a doua șansă primită de la Univers. Poate că acum este momentul în care trebuie să trăiești cu inima, să îi permiți să iubească tot ce este frumos în această lume și să se bucure de clipa prezentă. Poate că acum trebuie să îți protejezi inima de rănile provocate de alți oameni, să îți găsești drumul înapoi către tine însăți, către sufletul tău. Poate că acum trebuie să te pui pe primul loc și să înveți să fii bine tu cu tine... și atât. Pentru că nu mai ai nevoie de altceva.

Așadar, renunță să mai cauți ce nu îți trebuie. Poate că acum călătoria ta este despre tine și atât. Poate că acum ți se amintește că oamenii care au plecat au avut un rol: acela de a te conduce către tine însăți, către clipa de acum. Și acum, aici, tu ești bine pe cont propriu. Acum și aici tu îți reconstruiești propria viață. Acum și aici te adaptezi, repari, te vindeci. Aici și acum nu îți mai grăbești inima. Acum și aici ești fericită.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.