Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 august ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână de august ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal pentru perioada 14-20 august. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să mai încerci să controlezi tot ce se întâmplă. Farmecul vieții constă chiar în surprizele pe care aceasta ți le oferă la fiecare pas. Învață să te relaxezi și să te bucuri de călătorie. Altfel, pierzi toată distracția.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la ce te leagă de trecut. Universul îți pregătește un nou început, încearcă să te detașezi de tot ce a fost astfel încât să o iei de la capăt. Acum ai șansa să crești și să devii cea mai bună versiune a ta.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la grijile pentru viitor. În această săptămână încearcă să nu te mai concentrezi atât de mult pe ce urmează să fie; clipa de acum este singura care contează. Aici poți fi fericită cu adevărat. Așadar, ce vrei să faci pentru tine?

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la această teamă de a ieși din zona de confort. Multe oportunități frumoase îți sunt puse în cale în această săptămână. Vrei să profiți de ele? Vrei să îți schimbi viața? Dacă da, atunci întinde-ți larg aripile și învață să zbori mai sus ca oricând.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să îți mai faci rezoluții. Scapă de această presiune cu care îți sperii sufletul singură. Ia-o treptat, ascultă-ți inima și dă-ți seama cine ești cu adevărat. Ai răbdare, nu îți mai grăbi destinul.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la toate acele lucruri învechite, care nu te mai bucură și nu îți mai servesc la nimic. Fă-ți ordine nu doar în casă, ci și în suflet. Eliberează-te de ce nu mai ai nevoie astfel încât să faci loc noului în viața ta.

Citește și:

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să te mai pui pe ultimul loc. În această săptămână astrele te sfătuiesc să fii puțin egoistă și să te alegi pe tine înainte de a alege alți oameni. Oferă-ți iubire ție înainte de a îi iubi pe alții, ai nevoie mai mult ca oricând.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la dorința de răzbunare. Încearcă să nu te mai concentrezi pe tot ce a fost și sub nicio formă nu-ți face planuri pentru a te răzbuna pentru că tu vei fi singura rănită. Dă pagină și mergi mai departe cu viața ta.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la teama de a trăi liberă, fără nicio regulă. Ai tot construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi și te ferești singură de fericirea adevărată.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la negativitate. Eliberează-te de tot ce este negativ și toxic în viața ta astfel încât să poți face loc energiei pozitive să îți vindece inima și să te ajute să mergi mai departe pe drumul tău.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să mai privești către trecut. A venit momentul să te concentrezi asupra clipei de acum, să te bucuri de ceea ce trăiești în acest moment și să fii fericită cu ce ai.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să mai asculți ce spun oamenii din jurul tău. Aceasta este viața ta. Aceasta este povestea ta. Nu te mai lăsa influențată de nimeni pentru că poți ajunge pe drumuri ce nu îți sunt destinate.

foto main Natalie Balchyunayte, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.