Setari Cookie-uri

23 August, cea mai importantă zi pe final de vară. Două evenimente astrologice ne dau lumea peste cap 

Ziua de 23 august este cea mai importantă zi a sfârșitului de vară deoarece vine cu două evenimente majore care ne influențează pe noi toți. Soarele se mută în Fecioară, în timp ce Mercur își începe mersul retrograd tot în zodia Fecioară. 

Ce putere au aceste evenimente asupra noastră?

23 august: Ziua în care Soarele se mută în Fecioară

Soarele este în constelația Fecioară de la 23 august până la 22 septembrie. Fecioara este ultima zodie de vară și aduce cu ea o perioadă de precizie, acuratețe și eficiență.

Pe măsură ce înaintăm în sezonul acestui semn minunat, este nevoie să îmbrățișăm calitățile practice, atenția la detalii și dorință de ordine în viața noastră. Soarele în Fecioară ne luminează cu claritate, îndemnându-ne să ne rearanjăm rutinele și să ne concentrăm asupra pașilor mici care ne conduc către obiectivele mari și importante.

Lucrurile nu se schimbă peste noapte, visurile nu se împlinesc dintr-o clipă în altă. Așadar, este important să învățăm să avem răbdare, să nu ne dăm bătuți și să ne punem în practică planurile, mergând mai departe. Puțin câte puțin... și așa vom reuși și vom putea crea viața la care visăm de atât de mult timp.

Citește și:

23 august: Ziua în care Mercur intră retrograd în Fecioară

Sezonul Fecioarei începe cu un strat suplimentar de profunzime deoarece nu doar Soarele intră în acest semn, ci și Mercur, mesagerul cosmic. Fecioara este semnul sau preferat din tot zodiacul, ceea ce înseamnă că ne așteaptă o perioadă destul de intensă din punct de vedere emoțional și spiritual.

Cu Mercur retrograd în Fecioară, Universul ne îndeamnă să ne îndreptăm întreaga atenție asupra propriei persoane - este momentul să privim cu răbdare în sufletul nostru. Această călătorie spre interior semnalează un timp încărcat de emoții puternice deoarece avem ocazia să lucrăm la noi înșine mai mult ca oricând. Ne eliberăm de măști și ne arătăm adevăratele fețe. De asemenea, încercăm să rezolvăm traumele trecutului astfel încât să o putem lua de la capăt - un alt capitol ne așteaptă și noi trebuie să fim pregătiți și vindecați pentru el.

Citește și:

Cosmosul ne trimite o invitație specială de a ne revizui, reflecta și rafina gândurile și comunicarea. Este recomandat să folosim această perioadă retrogradă pentru a ne reevalua planurile, relațiile și proiectele personale.

În timpul sezonului Fecioarei cu Mercur retrograd, ar fi bine să profităm de precizia și abilitățile analitice pe care ni le oferă Cosmosul; să îmbrățișăm darul introspecției și al auto-reflecției deoarece poate duce la creștere personală și la o înțelegere mai clară a drumului pe care îl avem de făcut în viață.

Important este să nu fim rigizi și să ne acceptăm destinul, să învățăm să ne adaptăm și să exersăm răbdarea - nu doar cu oamenii din jurul nostru, ci și cu noi înșine.

Pe plan personal, acest timp poate fi folosit pentru a ne pune în ordine strategiile și planurile. Este momentul să avem încredere că lecțiile învățate în această perioadă ne vor ghida către împlinire spirituală și găsirea sensului vieții. Suntem parte din acest Univers și merităm să fim fericiți.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.