Setari Cookie-uri

Așteaptă acel bărbat care să te țină strâns de mână și care să treacă cu tine prin cele mai dureroase furtuni. 

Așteaptă acel bărbat care nu va pleca niciodată atunci când viața va deveni grea și lucrurile nu vor mai fi roz. Așteaptă acel bărbat care să te țină strâns de mână și care să treacă cu tine prin cele mai dureroase furtuni. 

Așteaptă pe cineva care să

Nu te mulțumi cu versiunea ieftină a dragostei. Să nu accepți niciodată mai puțin decât meriți.

Așteaptă acel bărbat care să te facă să te simți în siguranță doar țînându-te de mână. Așteaptă acel bărbat în ai cărui ochi să te pierzi. Această acel bărbat în a cărui îmbrățișare să uiți de toate greutățile. Așteaptă acel bărbat care îți demonstrează clipă de clipă că nu este în viața ta pentru o scurtă perioadă de timp... ci pentru eternitate.

Așteaptă acel bărbat care te face să realizezi că sfârșiturile dureroase sunt, de fapt, începuturi frumoase. Pentru că atunci când îl vei întâlni în sfârșit pe el, vei uita de tot ce a fost în trecut. Și nu vei mai privi la ce s-a întâmplat cu tristețe și amărăciune, din contră... te vei simți o norocoasă pentru că tot ce s-a întâmplat a fost cu un scop: acela de a îți pregăti sufletul pentru adevărata dragoste. Și te vei îndrăgosti până peste cap. Și vei înțelege ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Citește și:

Nu te grăbi... așteaptă persoană potrivită.

Așteaptă acel bărbat care să îți vadă toate imperfecțiunile și să te iubească pentru ele. Așteaptă acel bărbat care să privească în sufletul tău și să vadă că nu ești doar sensibilă, ci și incredibil de puternică. Așteaptă acel bărbat care să îți fie partener, nu doar iubit. Așteaptă acel bărbat care să îți arate prin fapte cât de mult însemni pentru el.

Așteaptă acel bărbat care să râdă la ciudățeniile tale și să îți spună cât de norocos este pentru că te-a găsit... pentru că este rar să găsești o persoană atât de minunată cum ești tu. Așteaptă acel bărbat care nu va pleca niciodată atunci când viața va deveni grea și lucrurile nu vor mai fi roz. Așteaptă acel bărbat care să te țină strâns de mână și care să treacă cu tine prin cele mai dureroase furtuni.

Citește și:

Așteaptă acel bărbat care să fie speriat să nu te piardă. Așteaptă acel bărbat care să te pună întotdeauna pe primul loc, să își facă planuri de viitor cu tine, care să te aleagă zi de zi, clipă de clipă.

Așteaptă acel bărbat care să îți fie suflet pereche. Pentru că dragostea adevărată este mai mult decât fluturași în stomac. Dragostea adevărată este reală, este dură, este dificilă, este incredibilă. Dragostea adevărată este despre înfruntarea realității și de a face rai din ce ai. Așadar, draga mea, așteaptă acel bărbat matur care știe să iubească cu adevărat.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.