Setari Cookie-uri

Mercur intră în retrograd pe 23 august pentru a face ordine în viața noastră. Ne eliberăm de suferința trecutului

Acest Mercur retrograd ce va începe în august va fi în Fecioară, zodie conectată cu anumite trăsături, ce ne va determina să ne uităm la lucruri pe care nu le-am terminat până acum, să fim atenți la cum gestionăm banii și să învățăm să planificăm nu doar prezentul, ci și viitorul astfel încât să ne bucurăm de viață frumos și liniștit. 

Sfârșitul verii pare să fie unul extrem de interesant pentru noi toți. Pe 23 august Mercur intră în retrograd chiar în Fecioară, zodia sa preferată, pentru a ne elibera de toate lucrurile care ne-au creat suferință și durere. Acum este momentul să facem ordine în viața noastră. Ne așteaptă un nou anotimp, un nou început, un nou capitol.

Ce înseamnă Mercur retrograd?

Mercur Retrograd se întâmplă atunci când planeta Mercur pare să își inverseze cursul obișnuit și să se miște înapoi pe cer, un fenomen cauzat de pozițiile relative ale Pământului și ale lui Mercur pe orbitele lor.

Mercur este retrograd în perioada 23 august - 15 septembrie (sfârșit de vară, început de toamnă). Cum această planetă își încheie orbita în jurul Soarelui în doar 88 de zile, ea devine retrogradă de 3 sau 4 ori într-un an calendaristic, timp de aproximativ trei săptămâni de fiecare dată. Următoarele faze ale lui Mercur retrograd vor avea loc abia pe 13 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024.

Citește și:

Ce înseamnă Mercur retrograd în Fecioară?

Acest Mercur retrograd ce va începe în august va fi în Fecioară, zodie conectată cu anumite trăsături, ce ne va determina să ne uităm la lucruri pe care nu le-am terminat până acum, să fim atenți la cum gestionăm banii și să învățăm să planificăm nu doar prezentul, ci și viitorul astfel încât să ne bucurăm de viață frumos și liniștit.

Fecioara ne influențează, de asemenea, să fim concentrați pe detalii mici, să fim mai practici ca niciodată și, cel mai important, să terminăm ceea ce am început astfel încât să dăm pagina și să o luăm de la capăt. Până la urmă, acesta un nou început, un nou capitol, o nouă poveste - este momentul să ne atingem obiective noi și să ne împlinim visuri mărețe.

Citește și:

Ce ne pregătește Mercur retrograd? Aflăm în cele ce urmează:

1. Mercur retrograd ne îndeamnă să creăm o rutină în viața noastră

Mercur retrograd în Fecioară vine cu o serie de lucruri frumoase pentru noi, printre care și oportunități interesante ce vor fi alimentate de impulsurile fiecăruia dintre noi. Universul ne spune că este momentul să adăugăm un strop de intenție în activitățile noastre. Da, este bine să ne urmăm inima, însă ar fi cazul să ne asigurăm că acțiunile noastre vin cu o abordare detaliată.

Este momentul să găsim acel echilibru între a ne urma dorințele și a execută planurile cu precizie; avem ocazia să creăm o rutină echilibrată care să ne ajute să ne atingem obiectivele fără să avem o execuție haotică care să ne obosească. Acest retrograd necesită o evaluare clară a vieții noastre de zi cu zi - fără mișcări pripite ce ar putea să ne strice planurile. Este timpul să lăsăm Cosmosul să ne ajute să ne concentrăm pe ce trebuie și să profităm la maxim de ambițiile noastre.

Citește și:

2. În perioada Mercur retrograd trebuie să avem răbdare cu noi și cu emoțiile noastre

Este posibil ca în perioada în care Mercur este retrograd să ne simțim mai sensibili decât de obicei. Suntem ușor confuzi și s-ar putea să ne îndoim de sentimentele noastre și să încercăm să le identificăm sursa.

Cea mai bună mișcare pe care o putem face este să avem răbdare și să îi permitem sufletului să preia controlul - este momentul să avem încredere în ce ne dictează inima.

3. Mercur retrograd ne spune că nu trebuie să mai grăbim destinul

Schimbările se vor întâmpla atunci când va veni momentul potrivit. În această perioada trebuie să îmbrățișăm oportunitatea de a face un pas în spate și de a ne bucura de un ritm mai lent al vieții. Avem ocazia să reflectăm asupra trecutului, să ne învățăm lecțiile și să fim pregătiți să închidem acel capitol pentru a ne pregăti pentru un altul. Există un întreg prezent și un viitor minunat în fața noastră.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.