Setari Cookie-uri

Krrysopher lansează melodia 'Gone'

Krrysopher, cea mai nouă apariție din industria muzicală, lansează piesa Gone, care va fi inclusă pe albumul de debut „Rogvaiv”, programat pentru lansare pe 22 septembrie 2023. 

comunicat de presa: Melodia Gone este compusă de către Krrysopher (muzică și versuri), iar producția este realizată de către Christian Eberhard si Dani Ionescu.

ROGVAIV este o colecție de 7 piese care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher. Albumul este o explorare a unor teme precum dragostea, pierderea și auto-descoperirea, fiecare piesă ducând ascultătorul într-o călătorie prin experiențele personale ale lui Krrysopher.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.