Setari Cookie-uri

Ultima Luna Plină a verii are putere divină și ne eliberează de toți demonii ce dansează prin amintiri

Cosmosul nu a fost niciodată atât de darnic cu noi. Pe 31 august, ultima zi a lunii august și ultima zi a verii, la ora 4:35, ora României, pe cerul încă plin de căldură va răsări o Super Lună ce își va atinge faza plină în semnul Peștilor, ultimul semn al zodiacului. 

Pe sfârșit de vară Cosmosul ne aduce cea mai frumoasă surpriză: ultima Lună Plină a acestui anotimp minunat va fi o Super Lună ce va avea loc în zodia Pești. Universul ne îndeamnă să ne întindem brațele, să ne dezgolim sufletul și să evadăm în necunoscut. Fericirea este la ea acasă în timp ce Universul ne pregătește surprize minunate.

Luna august este una specială deoarece a venit cu două luni pline (una la început, cealaltă la final). Luna Plină de pe 31 august este, de fapt, o SuperLună, și are loc în zodia Pești, aducând o dezvăluire profundă a inimii, deschizând porțile și curățând drumul nostru de obstacole. Universul ne spune să ne pregătim pentru un spectacol magic care pune în centrul atenției spiritualitatea, empatia, predarea de vechi și eliberarea.

Citește și:

Pe 31 august, ultima zi a lunii august și ultima zi a verii, la ora 4:35, ora României, pe cerul încă plin de căldură va răsări o Super Lună ce își va atinge faza plină în semnul Peștilor, ultimul semn al zodiacului.

Zodia Pești, un semn de apă guvernat de Neptun, eset asociată cu intuiția, spiritualitatea și creativitatea. Aceasta ne îndeamnă să pășim pe tărâmul visurilor, al emoțiilor și al subconștientului, făcând din această aliniere astrologică o pânză puternică pentru introspecție și conexiune profundă (cu noi înșine și cu oamenii din jurul nostru).

Energia Super Lunii Pline în Pești are putere divină

Super Luna Plină în Pești radiază o strălucire dintr-o altă lume, adusă de către Cosmos și de care ar fi bine să profităm. Cu putere divină, aceasta ne ajută să ne eliberăm de toți demonii ce dansează prin amintirile noastre. Trecutul a fost cu bune și cu rele și este timpul să nu mai fim atât de concentrați asupra lui. S-a întâmplat, îl acceptăm și mergem mai departe cu viața noastră. Cum? Având încredere în planul divinității pentru noi și făcând un pas în față. Dând pagina și concentrându-ne pe următorul capitol al vieții noastre.

Citește și:

Mai mult, în această perioadă granițele dintre realitate și imaginație se pot estompa, permițându-ne să accesăm înțelepciunea noastră intuitivă și să ne conectăm cu forțele mistice care ne înconjoară. Dacă nu știm cine suntem cu adevărat, acum este momentul să privim adânc în sufletul nostru și să descoperim ce ne face fericiți.

Care este scopul nostru în viață? Pentru ce luptăm? Care sunt visurile pe care vrem să ni le împlinim? Acestea sunt întrebări la care ar fi bine să știm răspunsurile.

Luna Plină în Pești ne eliberează de tot ce nu ne mai folosește

În timpul acestui eveniment ceresc, lumina Universului poate aduce o energie blândă pe calea aspirațiilor și visurilor noastre. Suntem încurajați să pornim într-o călătorie de auto-descoperire, în care avem ocazia să ne eliberăm de bagajele emoționale care nu ne mai servesc și pe care le-am cărat atât de mult timp după noi.

Citește și:

Natura introspectivă a Peștilor ne încurajează să ne scufundăm adânc în interiorul nostru, să ne confruntăm cu toate fricile formate în ultima perioadă și să găsim alinare în apele vindecătoare ale eliberării emoționale. Nimic nu ține la nesfârșit. Așadar, să lăsăm tuturor sentimentelor și gândurilor trecătoare să ne părăsească corpul și sufletul și să scăpăm de poverile pe care le purtăm.

Sfatul Universului: să fim pregătiți să ne bucurăm de strălucirea mistică a Super Lunii Pline în Pești. În noaptea de 31 august se încheie un capitol începe un altul. Se încheie vara și începe toamnă. Ne bucurăm de această schimbare, îmbrățișăm puterea Universului și pornim într-o călătorie nouă în timp ce Universul ne ghidează și ne luminează cu căldură fiecare pas.

Citește și:

foto main Romolo Tavani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.