Setari Cookie-uri

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, acceptă viața așa cum este ea. Predă-te destinului și bucură-te de călătorie

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, nu mai încerca să controlezi tot ce ți se întâmplă. Viața nu este făcută pentru a fi controlată, ci pentru a fi trăită - așa cum este ea, cu bune și cu rele. 

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, fă un pas în spate și predă-te Universului. Lupta pentru ceea ce îți dorești și, în același timp, fă pace cu ceea ce trăiești. Înțelege că nu ești pe deplin în control asupra vieții tale și a capitolelor pe care le mai ai de trăit.

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, trebuie să îi ierți pe toți oamenii care ți-au greșit în trecut. Nu ține în sufletul tău ranchiună pentru că aceasta duce la durere și nu îți permite să îți vindeci inima și să mergi mai departe cu viața ta. Lasă karma să se ocupe de această problemă pentru că nu este a ta - este a Universului.

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, trebuie să îți accepți destinul. Nu insista în fața ușilor ce nu se deschid pentru că acestea nu sunt destinate să fie deschise de către tine. Ele nu îți aparțin ție, ci altor persoane. Așadar, fă un pas în spate și schimbă direcția - pășește în necunoscut și bucură-te de călătorie.

Citește și:

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, învață să te iubești pentru ceea ce ești. Iubește-te cu bune și cu rele, iubește-te în zilele în care simți că poți muta munții și în zilele în care nu ai încredere în tine. Iubește-te în clipele în care ai idei strălucite și în momentele în care dai greș. Iubește-te pentru tot - pentru victorii și pentru lupte pierdute. Iubește-te pentru tot ce simți, tot ce trăiești, tot ce ești.

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, lasă viața să se întâmple și trăiește-o cu toată ființa ta. Renunță la tot ce crezi că vrei și meriți. Permite-i Universului să preia controlul pentru că el știe cel mai bine de ce ai nevoie cu adevărat. Trăiește în prezent și învață să fii recunoscătoare pentru tot ce trăiești fără să te mai gândești la ce a fost sau fără să îți mai faci atât de multe griji pentru ce urmează să fie. Singura clipa care contează este cea de acum. Singurul moment în care poți fi fericită este cel prezent.

Citește și:

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, găsește pace știind că ești aici și acum, simțindu-ți inima bătând și bucurându-te de lucrurile mărunte. Găsește-ți speranță știind că sunt atât de multe lucruri pe care le ai de descoperit și de experimentat, lucruri care te vor ajuta să crești, să evoluezi și să devii cea mai bună versiune a ta. Găsește dragostea în tine însăți și nu mai alerga după iubiri trecătoare. Găsește liniștea minții în a renunta la fiecare gând urât pe care îl ai, la fiecare emoție și amintire care te limitează și nu îți permit să fii aici și acum.

Dacă vrei să fii fericită cu adevărat, acceptă viața așa cum este ea. Și cu bune, și cu rele.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.