Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 30 august șterge cu buretele toată durerea. Avem la dispoziție 96 de ore pentru a ne conecta la puterea divină

Această perioadă vindecă toată durerea și aduce o dezvăluire profundă a inimii, deschizând porțile iubirii și curățând drumul nostru de obstacole. 

August, ultima lună a verii, este una cu adevărat specială deoarece aduce două luni pline - una fix la începutul lunii, cealaltă chiar la final. Luna Plină de pe 30 august este, de fapt, o Super Lună, și are loc în Pești, o zodie mistică ce ne îndeamnă să nu ne mai fie teamă de necunoscut.

Această perioadă vindecă toată durerea și aduce o dezvăluire profundă a inimii, deschizând porțile iubirii și curățând drumul nostru de obstacole.

Universul ne sfătuiește să ne pregătim pentru un spectacol magic care pune în centrul atenției spiritualitatea, empatia, predarea de vechi și eliberarea.

Află care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele zile.

Horoscop Berbec

Lasă trecutul în spate și concentrează-te pe clipa prezentă. Este momentul să dai pagina și să mergi mai departe cu viața ta pentru că te așteaptă un nou capitol interesant pe care trebuie să îl trăiești. Bucură-te de schimbări, sunt benefice pentru tine.

Citește și:

Horoscop Taur

În această perioadă Universul te îndeamnă să îmbrățișezi răbdarea și să îți planifici cu grijă viitorul. Canalizează-ți energia în proiecte de care vrei să te ocupi și nu îți mai pierde timpul focusandu-te pe lucrurile care nu contează deloc pentru tine.

Horoscop Gemeni

Acesta este momentul potrivit pentru a semăna semințele ambițiilor tale astfel încât ele să crească constant în timp. Universul este de partea ta și îți permite să faci schimbările pe care tu le consideri potrivite pentru tine; ascultă-ți intuiția și nu te mai lua după ce zic alți oameni.

Horoscop Rac

Îmbrățișează schimbarea cu brațele deschise. Universul te încurajează să ieși în afara zonei tale de confort și să înveți să te adaptezi. Creșterea vine cu experiențe noi, surprize frumoase și o evoluție impresionantă pe toate planurile.

Citește și:

Horoscop Leu

Nu mai lupta împotriva destinului. Fă un pas în spate și permite-i divinității să preia controlul. Ai încredere că Universul are planuri care să te ajute să înflorești (chiar dacă acestea te conduc pe cai necunoscute).

Horoscop Fecioară

Ai grijă de tine înainte de a avea grijă de alți oameni. Astrele te sfătuiesc să faci un pas în spate de la vâltoarea de activități și să acorzi prioritate grijei de sine în această perioadă. Ascultă-ți inima și află de ce are nevoie pentru a fi fericită.

Horoscop Balanță

Permite-ți să fii fericită cu adevărat. Nu mai asculta ce spun alții, nu mai privi cum trăiesc alte persoane. Este momentul să te concentrezi numai și numai asupra ta și să faci ce simți că este mai bine pentru tine.

Horoscop Scorpion

În această perioadă ai ocazia să îți dai seama care este scopul vieții tale și ce te face cu adevărat fericită. În momentele de liniște vei găsi claritate și vei descoperi visuri ce așteaptă să fie împlinite. Ascultă șoaptele sinelui interior și întinerește-ți spiritul.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Universul te îndeamnă să îți îndrepți atenția asupra cultivării fericirii în relațiile cu oamenii dragi ție. În această perioadă investește timp și efort pentru a îți consolida legăturile cu sufletele la care ții cu adevărat. Amintește-ți că legăturile profunde sunt comori ce rezistă testelor timpului.

Horoscop Capricorn

Renunță la măști și exprimă-te autentic și fără teamă. Îmbrățișează scânteia creativă din sufletul tău și permite-i luminii tale unice să strălucească mai puternic ca oricând. Ai ocazia să faci schimbări importante pe plan profesional.

Horoscop Vărsător

Natura ta empatică este un dar ce aduce oamenii împreună, așa că permite-i intuiției să te ghideze în a oferi sprijin și a construi punți între sufletele care trăiesc în jurul tău. Această perioadă este una minunată pentru a îi ajuta pe cei la care ții.

Citește și:

Horoscop Pești

Renunță la orice îndoială și crește-ți singură aripi pentru a zbura cât mai sus cu putință. Împlinește-ți visuri, bucură-te de fiecare clipă și inspiră-i pe oamenii din jurul tău să lupte pentru ceea ce își doresc. Universul sărbătorește spiritul tău incredibil.

foto main Paopano, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.