Setari Cookie-uri

În viață nu contează oamenii care te-au rănit, ci cei care te-au ținut de mână la greu și te-au ridicat de la pământ

Aceștia sunt ca niște îngeri pe care ar trebui să îi prețuim. Ei sunt cei care ne iubesc cu adevărat, care nu vor renunța niciodată la noi și care vor fi acolo necondiționat.

În viață nu contează atât de mult de cine îți este dor, ci pe cine ții de mână în momentele în care îți este greu. Cei care îți sunt alături în clipele dificile, te sprijinăcu adevărat și te ridică de la pământ sunt cei care contează cu adevărat.

În viață nu contează ușile care se închid, ci cele care se deschid pentru tine. Nu mai bate la cele nepotrivite, pierzi timp prețios. Fă un pas în spate și mergi către acele uși ce-ți sunt destinate.

În viață nu contează perfecțiunea... ci să înveți să trăiești cu defectele tale. Să te iubești pentru ceea ce ești. Să fii bine cu tine însăți, să te pui pe primul loc, să îți oferi ce ai nevoie, să prosperi, să crești și să lupți pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Citește și:

În viață nu contează oamenii care pleacă de lângă tine, ci cei care vin către tine, sunt acolo să te vindece și aleg să rămână pentru totdeauna. Păstrează aproape de tine aceste suflete pentru că sunt prețioase.

În viață nu contează de câte ori cazi... tot ce contează este să găsești puterea și să te ridici cu un nou plan. Să faci pași mărunți și să o iei de la capăt.

În viață nu contează de cât timp ai nevoie pentru a te vindeca... pentru că fiecare om se vindecă în ritmul lui. În viață contează să nu te dai bătută, să îți oferi spațiul necesar și să înveți să fii bine cu tine.

În viață nu există o logică când vine vorba despre emoții și uneori sentimentele oamenilor se schimbă, iar tu nu poți face nimic în acest sens. În viață îți va fi dor de cineva la un moment dat... și asta nu înseamnă că ești slabă, ci dovedește că dragostea a fost una reală din partea ta.

Citește și:

În viață singurul lucru real pe care îl poți face este să te concentrezi pe clipa de acum și să înveți să trăiești în momentul prezent. Să fii bine cu tine aici, să cultivi recunoștință în sufletul tău și să te bucuri cu fiecare celulă a corpului tău când inima îți este fericită.

În viață nu poți învăța pe cineva să te respecte și, uneori, cele mai dificile plimbări pe care le vei face vor fi să te distanțezi de oamenii negativi care te iubesc. Uneori cei care te iubesc cel mai mult pot fi toxici pentru tine... și aceia vor fi cel mai greu de scos din viața ta.

Dacă vrei să te îndepărtezi de cineva sau de ceva, fă-o fără amărăciune, fără resentimente, fără răutate... deoarece oamenii își vor aminti felul în care ai plecat.

Citește și:

În viață trebuie să ierți oamenii chiar dacă lor nu le pare rău pentru ce ți-au făcut. Iartă-i pentru că tu meriți liniște sufletească și fericire în inima. Meriți să uiți trecutul și să o iei de la capăt.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.