Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 28 august - 3 septembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de tranziție de la vară la toamnă.

Horoscopul săptămânii 28 august - 3 septembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână ce face trecerea de la august la septembrie, de la vară la toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea - mari și mici. Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc în aceste momente și îi mulțumesc Universului că are grijă de mine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt curajoasă în fața provocărilor pentru că știu că acestea sunt cele care mă ajută să cresc, să învăț cele mai importante lecții de viață și să ajung acolo unde îmi doresc eu să fiu.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Cultiv pacea interioară și găsesc liniște în fiecare moment al zilei. Nimic nu mă poate pune la pământ pentru că mi-am dat seama că puterea este la mine.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Răspândesc bunătate și compasiune cu fiecare pas pe care îl fac. Mă eliberez de energia negativă și atrag tot ce este mai frumos în viața mea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Am găsit puterea de a mă ridica de la pământ și de a merge mai departe. Învăț din greșelile făcute, închid ușa trecutului și îmi continui drumul către un nou capitol.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Deblochez potențialul creativ și mă exprim liber. Mă concentrez pe visurile mele și mă las condusă de intuiție pentru că ea știe cel mai bine de ce are nevoie sufletul meu.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Atrag abundența în toate capitolele vieții mele. Sunt fericită cu ceea ce trăiesc în aceste momente și mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Universul este darnic cu mine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă concentrez pe relațiile cu adevărat importante ale vieții mele și construiesc conexiuni autentice, sincere și mature cu sufletele din jurul meu.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu am puterea și capacitatea de a îmi atinge obiectivele. Îmi întind larg aripile și învăț să zbor cât mai sus și să lupt pentru visurile pe care vreau să le transform în realitate.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă pregătesc pentru un nou început. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit până acum, îmi învăț lecțiile, dau pagina și încep un nou capitol. Abia aștept să văd ce îmi pregătește Universul.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Găsesc bucurie și împlinire în fiecare lucru mărunt pe care îl fac. Sunt fericită cu ceea ce trăiesc în clipa de acum. Viața mea este minunată.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmbrățișez cu toată ființa mea oportunitățile incredibile pe care Universul mi le scoate în față. Încep acest nou capitol al vieții cu entuziasm și dorință de schimbare.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.