Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (28 august - 3 septembrie)

Mergem mai departe cu un singur scop: acela de a ne elibera de trecut și de a fi fericiți cu adevărat. Facem pași mărunți, dar importanți, către bucurii incredibile pentru sufletele noastre.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Merg mai departe cu un singur scop: acela de a fi fericită cu adevărat. Fac pași mărunți, dar importanți, către bucurii incredibile.

Mantra zilei de marți:

Învăț să am grijă de mine; pun pe primul loc starea de bine și învăț să mă iubesc necondiționat și să fiu fericită în momentul prezent.

Mantra zilei de miercuri:

Aleg să mă concentrez pe lucrurile pozitive și să văd binele din fiecare situație. Și asta va trece, Universul este de partea mea și mă ajută.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Accept schimbarea pe care divinitatea mi-o scoate în cale și rămân flexibilă în fața incertitudinii. Nu îmi mai este teamă de nimic.

Mantra zilei de vineri:

Trăiesc în momentul prezent pentru că aici și acum se întâmplă viața mea. Sunt pe deplin conștientă de tot ce este în jurul meu și cultiv fericirea clipă de clipă.

Mantra zilei de sâmbătă:

Cred în mine cu toată ființa mea. Cred în puterea sufletului meu, cred în curajul inimii mele și mai cred în abilitățile mele incredibile de a face față greutăților.

Mantra zilei de duminică:

Învăț să am răbdare pentru că știu că totul se întâmplă la timpul său. Universul are un plan pregătit pentru mine, așa că fac un pas în spate și îi permit să îl pună în aplicare.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.