Setari Cookie-uri

Cea mai puternică MANTRĂ VEDICĂ pentru a atrage IUBIREA în viața ta și 5 gânduri pe care să le ai în fiecare zi

Mantrele sunt cunoscute în lumea întreagă ca având unele dintre cele mai puternice efecte asupra ființei umane, având puterea de a ne modifica în bine aura energetică, de a o repara, de a ne ajuta să construim conexiunile energetice cu acele persoane cu care rezonăm cu adevărat.

De ce sunt mantrele atât de puternice? De obicei găsim cu ușurință mantre pe care le citim, le rostim cu voce tare, căci puterea cuvântului este uriașă. Cuvintele ne devin gânduri, gândurile ne devin credințe, iar acestea stau temelie tuturor acțiunilor și alegerilor noastre din viața de zi cu zi. Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea cuvântului.

Mantrele vedice au însă o putere și mai mare, una URIAȘĂ. De ce? Pentru că acestea îmbină cuvintele și puterea gândului cu vibrațiile pe care sunetele le produc în Universul nostru. Mantrele vedice îmbină sunete, melodie, vibrație și cuvinte, pentru a vindeca și debloca energiile aurei noastre, dar și pentru a ne ajuta să ne concetam cu alte persoane.

Se spune că mantrele vedice sunt comunicate de ZEI mai marilor înțelepți ai lumii în timpul meditației, pentru a ajuta omenirea să își restabilească echilibrul energetic.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.