Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 august - 3 septembrie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână ce face trecerea de la vară la toamnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal pentru perioada 28 august - 3 septembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la rutină și să ieși în lume. Universul îți trimite semne importante că acesta este momentul să lași puțin toate regulile și rutina și să te bucuri de viață. Nu uita, trăiești cu adevărat atunci când ieși din zona de confort.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la griji. Aceasta este o perioadă mai dificilă pentru tine, însă este musai să înveți că nu poți controla tot ce ți se întâmplă. Fă un pas în spate și permite-i Universului să preia controlul, el are un plan special pentru tine.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai ții cu dinții de trecut. Universul te pregătește pentru un nou capitol, însă tu ești prinsă în ceva ce nici măcar nu mai există. Închide acea ușă dureroasă și concentrează-te pe clipa prezentă.

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la visurile care nu îți vor mai aduce fericire. Începi o nouă viață, un nou capitol; fă puțină ordine și în visurile tale pentru că multe sunt deja învechite și nu mai rezonează cu ce îți dorești de la viitor.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să te mai pierzi în detalii. Învață să apreciezi lucrurile mărunte, să te bucuri de ceea ce trăiești aici și acum și să privești imaginea de ansamblu. Nu poți controla totul - acceptă asta dacă vrei să fii fericită.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la a mai da sfaturi altor oameni. Unele suflete nu au nevoie nici de sfaturi și nici de ajutor, ele vor doar să fii acolo, să le asculți fără să le condamni și fără să încerci să le repari în vreun fel.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la toxicitatea din jurul tău. În această săptămână pregătește-ți sufletul să pășească într-un nou capitol al vieții voastre. Așadar, lasă în spate tot ce este toxic și negativ și permite-i Universului să te încarce cu energie pozitivă.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la teama de schimbare. Această perioadă vine cu multe surprize pentru tine, printre care și câteva oportunități profesionale de care ar fi bine să profiți. Nu-ți mai fie frică de schimbare, ea te ajută să crești și să devii cea mai bună versiune a ta.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să te mai îngrijorezi cu privire la viitor. Nu te mai concentra atât de mult pe lucrurile care nici măcar nu s-au întâmplat și nu știi dacă se vor întâmpla vreodată. Trăiește pentru clipa de acum pentru că este singura care contează cu adevărat.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să mai pui alți oameni pe primul loc. În această săptămână este momentul să fii egoistă și să te alegi pe tine înainte de a îi alege pe alții. Ai grijă de sufletul tău și încearcă să fii fericită în clipa de acum.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la dorința de a trăi o viață perfectă. Pierzi atât de mult prețios încercând să îți construiești un viitor perfect; însă această perfecțiune pe care tu o cauți cu disperare nici măcar nu există. Dă-ți seama ce contează cu adevărat în viață dacă vrei să fii fericită.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să mai dai vina pe tine pentru tot ce se întâmplă. Acesta este drumul pe care trebuie să mergi în viață, acesta este destinul tău. Nu uita că greșelile sunt lecții de viață care te ajută să crești și să evoluezi frumos.

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

foto imagini galerie pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.