Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din septembrie vin cu lecții divine. Ce a fost nu va mai fi, ACUM și AICI se întâmplă viața noastră

Energiile Universului vor continua să curețe tot ce a fost, să ne elibereze de durerea trecutului și să ne ancoreze în momentul prezent. 

Ne luăm rămas bun de la vară în timp ce ne îndreptăm către un nou capitol: melancolicatoamna. Luna magică a lui septembrie ne îndeamnă să luăm o pauză de la fuga noastră prin viață și să căutăm adânc în interiorul nostru pentru a găsi răspunsurile pe care le căutăm de atât de mult timp, în timp ce explorăm modalități de a ne îndeplini visurile și obiectivele.

Energiile Universului vor continua să curețe tot ce a fost, să ne elibereze de durerea trecutului și să ne ancoreze în momentul prezent.

Septembrie este a noua lună a anului. Cu toate acestea, în numerologia colectivă din septembrie 2023 aceasta poartă vibrațiile cifrei 7, conectată adânc cu conștiința de sine și înțelepciunea interioară. Temele importante pentru următoarea perioadă:

Citește și:

- vindecare completă;
- conectare la momentul prezent;
- integritate și adevăr suprem;
- aliniere cu forță interioară și credință în puterea divină;
- trezire spirituală și intuiție sporită;
- înțelepciune, cunoaștere, introspecție.

Vă invităm să aflăm mai multe informații despre evenimentele astrologice pe care Cosmosul ni le-a pregătit pentru septembrie 2023, prima lună a acestei toamne:

3 septembrie: Venus direct în Leu

Pe 3 septembrie, Venus, planeta frumuseții, a iubirii și a relației, își încheie mersul retrograd în zodia Leu, venind cu pasiune revigorantă și dorința de exprimare de sine. Leu, asociat cu puterea interioară și creativitatea, amplifică influența lui Venus, încurajându-ne să ne proiectăm în mod autentic dorințele și gândurile interioare în lumea exterioară.

Citește și:

Această combinație de energii ne dă putere să ne concentrăm asupra pasiunilor noastre unice și să ne celebrăm individualitatea cu un entuziasm reînnoit.

4 septembrie: Jupiter retrograd în Taur

Ziua de 4 septembrie marchează un moment esențial, când planeta Jupiter își începe mersul înapoi, inițiind o perioadă de introspecție și transformare. Staționând la 15 grade în Taur, această mișcare retrogradă a lui Jupiter aduce schimbări semnificative în energia cosmică, invitându-ne să ne adâncim în profunzimea valorilor și a aspirațiilor noastre.

Suntem încurajați să ne reevaluăm relația cu noi înșine, să fim atenți la strategiile financiare și dacă acestea se aliniază cu principiile noastre de bază și să ne canalizam resursele cu mai multă atenție.

Citește și:

6 septembrie: Mercur este în cazimi (în inima soarelui)

Ce înseamnă? "Cazimi"este un eveniment astrologic de o semnificație sporită; o planetă este în cazimi (în inima Soarelui) dacă nu se află mai departe de 17 minute de acesta și este considerată mai puternică decât de obicei.

Pe 6 septembrie Mercur se aliniază atât de bine cu Soarele, în semnul Fecioarei în acest caz, încât se spune că se află "în inima Soarelui". Această conjuncție creează o explozie intensă și concentrată de energie, amplificând caracteristicile lui Mercur și calitățile Fecioarei.

15 septembrie: Lună Nouă în Fecioară și Mercur iese din retrograd

Ziua de 15 septembrie vine cu două evenimente astrologice extrem de puternice, și anume: Prima Lună Nouă a toamnei și Mercur își reia mersul direct.

Citește și:

Prima Lună Nouă a toamnei are loc pe 15 septembrie și se întâmplă în semnul Fecioarei. Aceasta înfrumusețează cerul, dând startul unei perioade de începuturi proaspete și intenții concentrate. Pe măsură ce Luna se aliniază cu Soarele, ni se deschide o fereastră de oportunități care să ne permită să stabilim visuri clare și să pornim într-o călătorie de creștere și evoluție.

Tot pe 15 septembrie, după o Lună Nouă frumoasă, Mercur își reia mersul direct în Fecioară, punând accentul pe precizie, organizare și gândire analitică. Această aliniere oferă o oportunitate de a scotoci după lecțiile învățate în perioada retrogradă și de a le pune în practică.

23 septembrie: intrăm în sezonul Balanță și are loc echinocțiul de toamnă

Ziua de 23 septembrie este și ea una magică deoarece aduce două evenimente importante: Soarele părăsește Fecioară și intră în zodia Balanță și, de asemenea, are loc echinocțiul de toamnă.

Citește și:

Această perioadă aduce o oportunitate excelentă de a ne evalua conexiunile, parteneriatele și colaborările și de a căuta armonie în relațiile personale. Energia diplomatică și corectă a Balanței încurajează dialogul deschis și compromisul, promovând un mediu în care cooperarea poate înflori.

De asemenea, este timpul să reflectăm la modul în care putem crea mai mult echilibru nu doar în viața noastră, ci și în lumea în care trăim.

29 septembrie: Venus și Uranus se ciocnesc în timpul unei Luni Pline în Berbec

Și ziua de 29 septembrie este una cu două evenimente importante - Venus este un pătrat cu Uranus în timp ce ne bucurăm de prima Lună Plină a toamnei ce va avea loc în zodia Berbec.

Această perioadă poate aduce bucurie și noutate și ne îndeamnă să abordăm energia Universului cu conștientizare, liniște și dorință de schimbare. Luna Plină luminează calea viitorului, oferind claritate în mijlocul haosului. Ni se oferă ocazia să ne eliberăm de trecut, să ne detașăm de tot ce nu ne mai folosește și să pășim cu îndrăzneală către un nou capitol.

Citește și:

foto main Elena11, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.