Setari Cookie-uri

Horoscop toamnă 2023: Mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele 3 luni

Află care este mantra de care ai nevoie în cele trei luni ale toamnei 2023 în funcție de zodia în care te-ai născut:

Am străbătut capitolul unei veri intense. Curenții energetici ai schimbării și transformării au răscolit adâncurile sufletelor noastre. Pe măsură ce zilele devin mai scurte și căldura Soarelui pălește, toate aceste valuri puternice încep să se domolească pentru ca noi să intrăm intr-un ritm mai liniștit al vieții. Odată cu sosirea unui nou anotimp, pășim în pacea și calmul lunilor tomnatice, o perioadă de apreciere a lucrurilor mărunte și de aliniamente armonioase.

Află care este mantra de care ai nevoie în cele trei luni ale toamnei 2023 în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop toamnă 2023: Zodia Berbec

Sunt pregătită pentru începerea unui nou capitol. Sufletul meu este liniștit, iar mintea mea și-a învățat lecțiile, în timp ce inima mea este deschisă la oportunitățile pe care aceste luni incredibile mi le aduce.

Citește și:

Horoscop toamnă 2023: Zodia Taur

Accept toate provocările care apar în calea mea pentru că ele sunt oportunități de creștere, de dezvoltare și de învățare. Nimic nu mă mai sperie, lupt pentru visurile mele și promit să nu renunț până când nu voi ajunge acolo unde îmi doresc.

Horoscop toamnă 2023: Zodia Gemeni

Las în spate tot ce este vechi și negativ și mă concentrez pe clipa de acum. Radiez iubire în timp ce atrag energia pozitivă din Univers în viața mea.

Horoscop toamnă 2023: Zodia Rac

Nu mă mai las condusă de oamenii din jurul meu, ci învăț să îmi ascult sufletul. Am încredere în intuiția mea pentru că ea mă ghidează către calea bună, cea potrivită pentru mine.

Horoscop toamnă 2023: Zodia Leu

Îmi umplu fiecare clipă cu fericire, iubire, pozitivitate și liniște. Răspândesc căldură și bucurie în jurul meu și încerc să fac această lume o lume mai bună și mai frumoasă.

Citește și:

Horoscop toamnă 2023: Zodia Fecioară

Eu sunt puternică. Nimeni și nimic nu mă poate doborî. Greșelile îmi sunt lecții de viață ce mă ajută să cresc și să devin cea mai bună versiune a mea. Sunt capabilă să depășesc orice obstacol stă în calea succesului meu.

Horoscop toamnă 2023: Zodia Balanță

Lucrez la mine. Lucrez la visurile mele, la liniștea mea, la fericirea mea. Sunt bine în această lume a mea și promit ca în această perioadă să mă pun de fiecare dată pe primul loc și să am grijă de sufletul meu.

Horoscop toamnă 2023: Zodia Scorpion

Promit să fac tot posibilul să mă iert pentru greșelile din trecut, să închid capitolul și să merg mai departe cu viața mea. Este timpul să îmbrățișez prezentul și să îmi fac planuri pentru un viitor incredibil.

Citește și:

Horoscop toamnă 2023: Zodia Săgetător

Atrag oportunități frumoase care se aliniază cu scopul meu în viață. Sunt pregătită pentru schimbările pe care Universul mi le scoate în cale. Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple.

Horoscop toamnă 2023: Zodia Capricorn

Am răbdare și nu mă mai grăbesc nicăieri. În toată această furtună, sufletul meu este liniștit deoarece mintea este atât de puternică încât este capabilă să găsească pacea în mijlocul haosului.

Horoscop toamnă 2023: Zodia Vărsător

Acesta este un nou început, iar eu sunt pregătită să îmi ating obiectivele și să îmi transform visurile în realitate. Lupt cu tot ce am pentru a ajunge acolo unde îmi doresc și a trăi viața pe care mi-o doresc.

Citește și:

Horoscop toamnă 2023: Zodia Pești

Promit să renunț la lucrurile care nu îmi mai servesc astfel încât să fac spațiu noilor binecuvântări pe care Universul le are pregătite pentru mine. Sunt parte din acest Cosmos și nu mai lupt împotriva destinului.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.