Setari Cookie-uri

Lecții de pe patul de moarte: Tot ce contează în viață (și după) este să iubești, să râzi și să emiți lumină

Citiți câteva rânduri care vă vor pune cu siguranță pe gânduri, sunt izvorâte din experiența de viață aproape de moarte prin care a trecut Anita Moorjani, autoare si speaker internațional!

Râzi, iubește și lasă-ți propria lumină să strălucească cât mai puternic, acesta este mesajul pe care Anita Moorjani, autoare și speaker, om care a învins cancerul și și-a purtat propria bătălie pentru viață, îl are pentru noi toți. Anita a trecut prin NDE (experiență aproape de moarte), pe care o povestește în cartea sa „Şi dacă acesta este raiul? Cum m-am eliberat de convingerile limitatoare, reîncepând să trăiesc”….

Cu alte cuvinte, ne transmite autoarea, să încercăm să nu ne mai reprimăm propria lumină și propria strălucire, eul nostru autentic care tânjește să fie exprimat, doar pentru a ne conforma societății și regulilor ei, în încercarea noastră de a ne adapta și a fi “în rând cu ceilalți”.

Citește și:

La urma urmei, viața este despre cum îți transpui lumina în această lume. Suntem picătura care se adaugă oceanului, dar în același timp suntem și oceanul așa că nu vă subestimați niciodată valoarea și potențialul. Să nu ne pierdem curajul pe care îl avem la începutul vieții, acela de a ne deschide inimile și de a ne cânta propriul cântec, lăsându-ne condiționați și limitați. Este loc sub soare pentru cântecul fiecăruia dintre noi.

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.