Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (4-10 septembrie)

Îi mulțumim Universului pentru darul acestui nou anotimp. Este un nou capitol, un nou început, o nouă transformare. Suntem fericiți pentru ceea ce trăim și abia așteptăm să vedem ce planuri are divinitatea cu noi.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimbă în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Mă eliberez de tot ce a fost, fac un pas în față și mă concentrez asupra zilei de acum și a celei de mâine. Prezentul și viitorul contează cel mai mult pentru mine.

Mantra zilei de marți:

Ziua de astăzi este singura care contează cu adevărat. Nu mă mai interesează nimic din ce a fost și nu mă mai sperie nimic din ce urmează să fie.

Mantra zilei de miercuri:

Citește și:

Îi mulțumesc Universului pentru darul acestui nou anotimp. Este un nou capitol, un nou început, o nouă transformare. Sunt fericită pentru ceea ce trăiesc și abia aștept să văd ce planuri are divinitatea cu mine.

Mantra zilei de joi:

Mă concentrez pe clipa de acum pentru că aceasta este singura care contează cu adevărat.

Mantra zilei de vineri:

Sunt fericită cu ceea ce trăiesc. Mă bucur de fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește cu adevărat.

Mantra zilei de sâmbătă:

Am încredere în planul divinității pentru mine, știu că totul va fi bine. Sunt aici, sunt fericită și merg mai departe cu viața mea în timp ce ii permit destinului să își joace cartea.

Mantra zilei de duminică:

Găsirea propriei mele puteri este unul dintre cele mai puternice și mai frumoase cadouri pe care mi le pot oferi. Mă ridic de la pământ și merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.