Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 4-10 septembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Devin tot mai atentă la sentimentele mele. Accept ceea ce sunt și îi permit inimii mele să simtă toate emoțiile din fiecare clipă trăită.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să mă bucur din nou de viață. Aleg să renunț la trecut și promit să mă concentrez pe momentul de acum și să fiu fericită în prezent.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai caut fericirea în oamenii din viața mea pentru că unii dintre ei sunt trecători. Fac un pas în spate și încerc să găsesc fericirea adevărată în sufletul meu - pentru că aceasta nu va dispărea niciodată.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai lupt împotriva destinului. Fac un pas în spate și îi permit acestuia să mă îndrume în direcția pe care el o consideră potrivită pentru mine.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Simt o liniște imensă în acest moment. Sufletul meu este în pace. Inima mea este fericită. Sunt pregătită pentru un nou capitol al vieții mele.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am renunțat cu bucurie la toate ideile și visurile învechite astfel încât să o iau de la capăt cu viața mea. Această perioadă mă pregătește pentru un nou capitol, iar inima mea abia așteaptă să vadă despre ce este vorba.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt demnă de tot ce este mai frumos în această lume. Sunt demnă de fericire, de bucurii mărunte, de liniște și de iubire. Merit să trăiesc în aliniere cu scopul meu în viață.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi mai este teamă de schimbări pentru că ele îmi vor aduce tot ce este mai frumos. Mă las condusă de intuiție, ies din zona de confort și merg mai departe pe drumul meu.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Scap de lucrurile negative și mă eliberez de tot ce nu mai pot controla astfel încât să mă bucur de viață așa cum este ea și cu tot sufletul meu. Trăiesc pentru a fi fericită.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Încetez să mă mai plâng pentru toate problemele care nici măcar nu mai contează și îmi îndrept atenția asupra lucrurilor cu adevărat importante. Învăț să fiu recunoscătoare pentru tot ce este frumos în viața mea.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt demnă de iubire adevărată și merit tot ce este mai frumos. Merit să primesc dragostea pe care o caut de atât de mult timp.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu pot să controlez absolut tot ce se întâmplă în clipa de acum, însă pot controla modul în care reacționez la lucrurile pe care le trăiesc. Și în reacția mea se află cea mai mare putere.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.