Setari Cookie-uri

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 29 septembrie

De la legendarul joc de societate la film de acțiune și aventură, Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves este disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 29 septembrie

comunicat de presa: Cu Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis și Hugh Grant în rolurile principale

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, filmul de acțiune și aventură bazat pe legendarul joc al companiei Hasbro, va fi disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu data de 29 septembrie.

Un hoț simpatic și o bandă de aventurieri neobișnuiți pun la cale un furt de proporții pentru a recupera o relicvă pierdută, dar lucrurile iau o întorsătură periculoasă atunci când se confruntă cu persoanele nepotrivite, în această aventură amuzantă și plină de acțiune.

Filmul, realizat de Paramount Pictures în asociere cu eOne, îi are ca protagoniști pe Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis și Hugh Grant, alături de Chloe Coleman și Daisy Head.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, bazat pe jocul Dungeons & Dragons al companiei Hasbro, este regizat de Jonathan Goldstein și John Francis Daley, pe baza unei povești de Chris McKay și Michael Gilio și a unui scenariu de Jonathan Goldstein, John Francis Daley și Michael Gilio. Filmul este produs de Jeremy Latcham, Brian Goldner și Nick Meyer, iar producătorii executivi sunt Denis L. Stewart, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman și Greg Mooradian.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves deține în prezent un scor al criticilor de 91% și un scor al audienței de 93% pe Rotten Tomatoes.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

FINAL

Pentru mai multe detalii, accesează:

Site web: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.