Setari Cookie-uri

Pe 3 septembrie Venus a ieșit din retrograd. Nu este așa că se schimbă totul?

Toamna vine cu vești minunate. Pe 3 septembrie Venus, planeta iubirii, își reia mersul direct după aproape 6 săptămâni în care a fost retrograd.

Venus retrogradează aproximativ la fiecare un an și jumătate timp de aproximativ o lună și jumătate și îi place să renunțe la relațiile toxice și la conexiunile dureroase, care nu aduc fericire.

Care sunt semnele zodiacale afectate de Venus direct? Vă spunem în cele ce urmează.

Venus direct se va întâmpla în Leu, o zodie îndrăzneață ce infuzează lumea întreagă cu pasiune revigorantă și iubire de sine. Leul, asociat cu creativitatea, încrederea în propria persoană și un fler teatral, amplifică influența lui Venus, încurajându-ne să ne proiectăm în mod autentic dorințele interioare în lumea exterioară.

Această combinație de energii ne dă putere să ne concentrăm pe pasiunile noastre unice și să ne sărbătorim individualitatea cu un entuziasm incredibil.

Citește și:

Venus direct: Simțim că totul se schimbă

Pe măsură ce Venus își reia mișcarea directă, apare un sentiment reînnoit de claritate și scop. Acest moment vine cu o oportunitate puternică de a ne realinia cu relații sănătoase, autentice, sincere, care ne hrănesc și ne susțin adevăratul sine.

Așa cum Venus, steaua radiantă a serii, reapare pe cer seară de seară, și noi putem străluci mai puternic ca niciodată dacă renunțăm la măști și arătăm cine suntem cu adevărat.

Relațiile romantice și platonice au o nuanță vibrantă pe măsură ce înaintăm în această lună, promovând un climat propice pentru conservații deschise și schimburi emoționale autentice. Această perioadă ne îndeamnă să îmbrățișăm lumina iubirii și să oferim sentimente frumoase nu doar oamenilor din jurul nostru, ci și nouă înșine.

Citește și:

Care sunt zodiile afectate de Venus direct în Leu?

Horoscop Taur

Cu Venus direct, te poți simți din nou mai mult ca tine însăți. Nu te mai interesează ce se întâmplă în jurul tău și ești concentrată doar asupra vieții tale. Vrei să te bucuri de această toamnă și de tot ce îți oferă divinitatea.

Universul îți trimite câteva oportunități frumoase de care ar fi bine să profiți; nu uita, totuși, care este drumul tău și nu te abate de la el.

Horoscop Leu

Venus retrograd s-a întâmplat în întregime în zodia ta și te-a dat peste cap maxim. Pe măsură ce lucrurile se schimbă în Cosmos, și tu reușești să revii la viața normală, să te reconectezi cu tine însăți și să fii din nou atentă la relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău.

Citește și:

Pe plan sentimental, te gândești deja la o schimbare majoră pe care vrei să o faci. Ascultă-ți intuiția și totul va fi bine.

Horoscop Balanță

Venus este planeta care îți conduce semnul zodiacal și, atunci când este retrograd, simți lucrurile mult mai intens. Cu Venus direct, însă, totul revine la normal și te poți folosi de energia cosmosului pentru a lucra la schimbări utile și a readuce speranța în viața ta.

Nu te pierde în detalii, amintește-ți care sunt visurile tale și apucă-te să lupți pentru ele.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.