Setari Cookie-uri

Nu te mai rușina cu cicatricile inimii tale. Ele sunt semne că, la un moment dat în viața ta, ai luptat pentru ceva

Va veni o vreme când vei privi în spate și vei zâmbi. Nu vei mai simți nici durere, nici rușine, nici dorință de răzbunare, nici ură. Ci, din contră, vei fi recunoscătoare pentru tot ce ai trăit... pentru că ești aici și trăiești ceva incredibil. Viața ta este mai minunată ca niciodată. 

Acceptă luptele pe care le-ai dus pentru că ele te-au făcut mai puternică. Ele ți-au arătat cât de incredibil este sufletul tău. Ele te-au pus la pământ, dar te-au ajutat să îți dai seama că nimic nu te poate ține acolo și că în inima ta există puterea de a te ridica de jos și de a o lua de la capăt.

Acceptă toate cicatricile inimii tale. Ele sunt semne că, la un moment dat în viața ta, ai luptat pentru ceva. Că ai reușit să învingi obstacole și nu te-ai dat bătută în fața vieții. Că ți-ai demonstrat ție că te poți detașa de tot ce a fost și că îți poți continua drumul. Că o problemă nu este final de viață, din contră - este o încheiere de capitol. Iar viețile noastre sunt construite din atât de multe capitole încât nu merită să rămâi în trecut când totul merge înainte.

Citește și:

Acceptă acel trecut dificil și nu te mai rușina cu el. A făcut parte din tine, a fost important pentru inima ta. Scapă de ranchiună, de resentimente, de dorința de a șterge totul cu buretele. Îmbrățișează ce a fost, păstrează aproape de sufletul tău amintirile frumoase la care să te întorci din când în când, dă pagină și continuă-ți drumul pe calea destinului.

Va veni o vreme când vei privi în spate și vei zâmbi. Nu vei mai simți nici durere, nici rușine, nici dorință de răzbunare, nici ură. Ci, din contră, vei fi recunoscătoare pentru tot ce ai trăit... pentru că ești aici și trăiești ceva incredibil. Viața ta este mai minunată ca niciodată.

Acceptă faptul că destinul este în mâinile tale. Tu ești singura persoană care își poate decide fericirea. Tu singură poți spune dacă ești fericită sau nu. Nu îți mai pune fericirea în mâinile altor oameni. Nu mai lăsa pe nimeni să ia decizii pentru tine.

Citește și:

Nu te mai lăsa influențată de cum își trăiesc alții viața. Nu mai încerca să mai impresionezi pe nimeni. Viața ta nu depinde de nimeni altcineva în afară de tine.

La sfârșitul zilei nu contează dacă cineva te place sau nu, dacă te acceptă sau nu, dacă vrea să fie cu tine sau nu. Tot ce contează este ca tu să fii fericită cu cine ești. Să simți bucurie în inima ta și fericire în sufletul tău. Să fii împăcată cu ceea ce trăiești și să te bucuri de drumul pe care mergi.

Tot ce contează, draga mea, este că ești fericită cu ceea ce ești. Tot ce contează este să te placi, să te accepți cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Să fii mândră de ceea ce ești și de ce încerci să devii.

Citește și:

Tu singură ești responsabilă de bucuria ta, de valoarea ta, de viața pe care o ai și de fericirea pe care o simți. Pune-te pe primul loc și alege-te pe tine. Zi de zi, clipă de clipă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.