Setari Cookie-uri

Jupiter retrograd în Taur încetinește fuga noastră prin viață și ne arată ce contează cu adevărat și ce ne face fericiți 

Perioada în care Jupiter este retrograd este 4 septembrie - 30 decembrie 2023, ceea ce înseamnă că avem la dispoziție toate aceste luni de toamnă și iarnă să reevaluăm relația cu noi înșine, să încetinim fuga noastră prin viață și să ne dăm seama ce contează cu adevărat și ce ne face sufletele fericite.

Nu vă faceți griji, Jupiter retrograd nu vine cu vești rele așa cum se întâmplă în timpul lui Mercur retrograd. Din contră, aceste luni sunt absolut incredibile deoarece când Jupiter își începe mersul înapoi inițiază și o perioadă de introspecție și transformare. Staționând la 15 grade în Taur, această mișcare retrogradă a lui Jupiter aduce schimbări semnificative în energia cosmică, invitându-ne să ne adâncim în profunzimea valorilor și a aspirațiilor noastre.

Perioada în care Jupiter este retrograd este 4 septembrie - 30 decembrie 2023, ceea ce înseamnă că avem la dispoziție toate aceste luni de toamnă și iarnă să reevaluăm relația cu noi înșine, să încetinim fuga noastră prin viață și să ne dăm seama ce contează cu adevărat și ce ne face sufletele fericite.

Citește și:

Jupiter retrograd: Ce trebuie să știm despre acest eveniment astrologic?

De obicei Jupiter retrograd nu este atât de rău (în comparație cu alte retrograde; spre exemplu Mercur retrograd). Singurul dezavantaj real este că Jupiter în mișcare directă iubește oportunitățile și vrea să ne extindem, să creștem, să ne dezvoltăm, în timp ce în retrograd acesta încetinește drumul nostru prin viață (însă, dacă ne folosim de acest aspect în favoarea noastră, atunci îl putem transforma într-o perioadă foarte bună pentru noi).

Jupiter retrograd tinde să fie un moment bun pentru conectarea la karma; avem posibilitatea de a ne concentra mai mult pe relațiile karmice și bagajele emoționale astfel încât să lucrăm la tot ce ne deranjează, să scăpăm de povara trecutului și să ne eliberăm de tot ce doare astfel încât să o luăm de la capăt.

Citește și:

Intuiția noastră poate fi foarte puternică cu Jupiter retrograd și aceasta este, de asemenea, un moment bun pentru a ne consolida conexiunea cu sinele nostru intuitiv. Ascultăm mai mult ce ne dictează sufletul pentru că el este adevăratul nostru ghid în viață și ne arată care este drumul potrivit pentru noi și ce ne face fericiți.

Jupiter este în Taur de câteva luni bune, iar Taurul este un semn de pământ practic, atent la detalii, focusat pe momentul prezent. Așadar, avem ocazia să învățăm să trăim în clipa de acum, să ne bucurăm de tot ce avem și să cultivăm în inimile noastre recunoștință pentru toate lucrurile minunate care ni se întâmplă.

Ce avem de făcut în timpul lui Jupiter retrograd în Taur:

- să ne eliberăm de tot ce a fost în trecut și să ne concentrăm pe momentul de acum;
- să nu mai ascundem sub preș problemele pe care le avem și să încercăm să le rezolvăm cu răbdare;
- să trăim experiențe noi; să ieșim din zona de confort și să ne bucurăm de tot ce ni se întâmplă;
- să citim, să scriem în jurnal, să vorbim cu noi înșine, să ascultăm podcasturi și să facem meditații ghidate;
- să ne evaluăm valorile și să ne asigurăm că acestea se aliniază cu cine suntem cu adevărat;
- să ne învățăm lecțiile trecutului pentru a nu mai face aceleași greșeli în viitor;
- să găsim acele pasiuni și hobby-uri care ne fac fericiți și să le acordăm timpul necesar pentru a ne bucura de ele.

Citește și:

foto main NASA images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.