Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 11-17 septembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă mulțumesc cu ce am și învăț să fiu recunoscătoare pentru clipa de acum fără să îmi mai grăbesc călătoria prin viață. Sunt fericită în momentul prezent.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea este plină de iubire adevărată, pură și sinceră. Sunt în cel mai frumos moment al vieții mele și mă bucur cu tot sufletul de ce mi se întâmplă.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe. Am răbdare pentru că știu că totul va fi bine.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de trecut astfel încât să pot trăi cu toată ființa mea în momentul prezent. Vreau să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și să fiu fericită cu ceea ce trăiesc.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai încerc să deschid ușile care nu îmi sunt destinate. Nu mă mai chinui să merg pe un drum ce nu este al meu.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de toate gândurile negative; le permit să plece pentru că ele sunt precum norii purtați de vânt; eu învăț să mă bucur de clipa prezentă.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt bine cu mine însămi. Nu mai caut validare de la nimeni, ci învăț să mă pun pe primul loc, să mă iubesc necondiționat și să fiu fericită cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să fiu fericită și să mă bucur de viață. Aleg să văd partea plină a paharului și să învăț lecțiile pe care Universul mi le trimite în cale.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Dărâm toate zidurile construite în jurul inimii mele și învăț să iubesc din nou cu tot sufletul meu. Sunt pregătită pentru un nou capitol al vieții mele.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț să tot încerc să controlez incontrolabilul. Mă concentrez pe ceea ce ține de mine și învăț să fiu fericită cu ce am în momentul prezent.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai alerg prin viață, nu mai fug după lucruri trecătoare, nu mai caut fericirea în alți oameni. Începând de astăzi fac schimbările necesare pentru a trăi cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi descopăr noi pasiuni și hobby-uri. Renunț la visurile vechi și îmi construiesc altele pentru care să lupt și care știu că îmi vor aduce satisfacție.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.