Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 septembrie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână plină de toamnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal pentru perioada 11-17 septembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la stările de neliniște. Permite-i Universului să instaleze pacea pe drumul tău; nu te mai pierde în gânduri negative, în frici și temeri. Scapă de toate aceste emoții și stări neplăcute pentru a te bucura cu adevărat de viață.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să mai cauți perfecțiunea. Bucuria vieții vine din lucruri simple și mărunte; nu mai pierde timp prețios așteptând un moment perfect pentru a face schimbări sau chiar pentru a spune că ești fericită cu adevărat.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai asculți sfaturile oamenilor din jurul tău. Nu mai permite nimănui să îți spună cum să îți trăieșți viața; preia frâiele destinului și fă alegerile pe care tu le consideri potrivite pentru tine. Alege cu inima.

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să mai trăiești după reguli. În această perioadă renunță la toate regulile foarte stricte pe care le urmezi și încearcă să fii liberă, să te bucuri de viață așa cum este ea și să îi permiți sufletului tău să trăiască cu adevărat.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să încerci să mai controlezi viețile altor oameni. Nu te mai stresa pentru cum trăiesc alții; concentrează-te asupra ta, asupra destinului tău, asupra prezentului tău și trăiește așa cum simți că este mai bine.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la teamă de schimbare. Viața în sine este într-o continuă schimbare și nu poți face nimic pentru ca lucrurile să nu se întâmple așa cum sunt destinate. Acceptă destinul tău și adaptează-te din mers.

Citește și:

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să te mai întrebi "De ce eu?". Nu ești o victimă a propriului destin, ci o luptătoare - pornește la drum cu acest gând și vei vedea cum totul se va schimba. În sufletul tău există puterea de a depăși toate obstacolele și greutățile pe care viața ți le scoate în cale.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să mai ții supărare pe oamenii din jurul tău. În sufletul tău nu ar trebui să existe sentimente atât de grele precum supărarea, ura sau chiar dorința de răzbunare. Scapă de ele, iartă, dă pagina și continuă-ți viața concentrându-te pe acest nou capitol.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să mai complici lucrurile. Fă un pas în spate și nu mai încerca să îți schimbi destinul. Universul știe ce face cu viața ta, permite-i să îți arate cât de frumos este drumul pe care l-a pregătit pentru tine.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la trecut. A venit momentul să te eliberezi de tot ce a fost pentru a te vindeca și a te bucura de tot ce se întâmplă în acest moment. Învață-ți lecțiile și mergi mai departe cu viața ta.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să îți mai faci atâtea griji cu privire la viitor. Toate scenariile pe care le construiești în mintea ta au șanse foarte mari să nici nu se întâmple. Nu te teme de ce va fi, ai încredere în tine și în planul divin.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să tot privești către trecut. Ce te mai interesează ce a fost când acel moment nici măcar nu mai există? Concentrează-te pe clipa de acum pentru că este singura care contează. Învață să fii fericită în momentul prezent.

Citește și:

foto main Olena Zaskochenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.