Setari Cookie-uri

Ai încredere. Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi

Când zilele sunt prea lungi și nopțile sunt albe. Când lacrimile îți inundă obrajii. Când fericirea pare imposibil de găsit. Când nu îți mai cunoști rostul în viață. Când nu mai ai visuri de împlinit. Când nu mai știi ce îți aduce bucurie. Ai răbdare și ai încredere în toate aceste momente. Ai credință în Dumnezeu. Și ai încredere în planul divin. Toate se întâmplă la timpul lor.

Ai răbdare. Ai încredere deoarece Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi. El te va scoate din toată această încurcătură. El îți va arăta drumul potrivit pentru tine. Să nu crezi că te va lăsa la greu. El te va ajuta.

Poate că acum nu știi încotro să o apuci. Poate că sufletul îți este obosit și inima îți este făcută țăndări. Poate că nu reușești să mai vezi furtuna de la capătul tunelului pentru că în jurul tău este o furtună mai neagră ca niciodată. Poate că simți că totul în jurul tău se prăbușește. Poate că nu știi ce să mai faci cu viața ta și nici cum să găsești puterea pentru a te ridica de la pământ și a merge mai departe.

Dar te rog să ai răbdare și să ai încredere. Când zilele sunt prea lungi și nopțile sunt albe. Când lacrimile îți inundă obrajii. Când fericirea pare imposibil de găsit. Când nu îți mai cunoști rostul în viață. Când nu mai ai visuri de împlinit. Când nu mai știi ce îți aduce bucurie. Ai răbdare și ai încredere în toate aceste momente.

Citește și:

Ai credință în Dumnezeu. Și ai încredere în planul divin. Toate se întâmplă la timpul lor. Tot ce trăiești acum este temporar. Totul va trece și în viața ta vor apărea din nou speranța, iubirea, liniștea, pacea și fericirea.

Toți oamenii duc lupte grele zi de zi. Toți oamenii trec prin necazuri. Toți oamenii au momente în care se simt blocați. Toți oamenii suferă.

Însă acceptă faptul că viața este cu bune și cu rele. Vine cu lecții importante, cu momente dificile, cu durere și tristețe. Nu poate fi mereu bine.

Ai răbdare și ai încredere. Respiră. Nu te pierde în suferință. Lucrurile se vor îmbunătăți... și zilele rele vor dispărea pentru a face loc fericirii reale în viața ta.

Nu ești singură și nu vei fi niciodată. El este mereu alături de tine. Îngerii tăi păzitori nu te părăsesc niciodată.

Citește și:

Poate că nu înțelegi luptele vieții, însă crede-mă... toate acestea vor avea sens într-o bună zi. Va veni un moment în care vei privi în spate și vei fi recunoscătoare pentru tot ce ai trăit. Pentru că toată această durere te ajută să fii mai puternică. Mai curajoasă. Mai sigură pe tine. Mai dornică de schimbare.

Calmează vocile negative din capul tău. Stai singură în tăcere. Roagă-te să fie mai bine. Recunoaște tot binele din viața ta oricât de greu pare.

Într-o zi, vei privi înapoi la această perioadă a vieții tale și te vei simți binecuvântată.

Poate că nu îți dai seama acum... dar toate aceste lupte sunt cele care te fac mai puternică.

Așadar, draga mea, ai răbdare și ai încredere în Dumnezeu. El are un plan pentru noi toți. Toată durerea va trece... și va fi înlocuită cu fericire, liniște și recunoștință.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.