Setari Cookie-uri

Ieșirea lui Mercur din retrograd ne bucură sufletele. Ne-am plătit datoria karmică, iar acum urmează un nou început

Așteptarea a luat sfârșit. Suntem în momentul în care Mercur iese din retrograd și revine la mersul direct prin Cosmos, permițându-ne să sărbătorim cu tot sufletul această perioadă. 

Mercur iese din retrograd și își continuă mersul prin Fecioară, o zodie cu o energie practică și liniștită, ce ne permite să ne concentrăm asupra micilor detalii.

Ce înseamnă Mercur în Fecioară?

De fiecare dată când o planetă intră într-un semn, aceasta preia temele acestui semn. Mercur mai este numit și "Mesagerul cosmic" și, cu această "plimbare" a lui în Fecioară, vine cu organizare, dorința de a avea succes și simț practic.

Cu Mercur în Fecioară lucrurile mici pot deveni lucruri mari și importante foarte ușor. Așadar, să fim atenți la detalii și să ne bucurăm de această călătorie. Vom dori să grăbim lucrurile, însă Mercur direct în Fecioară ne va încetini și ne va permite să ne concentrăm pe ceea ce contează. Iată ce ne pregătește Universul în funcție de zodia în care ne-am născut:

Citește și:

Horoscop Berbec

În această perioadă Universul te sfătuiește să faci un pas înapoi și să îți reconsideri planurile. Mercur direct în Fecioară te încurajează să fii atentă la detaliile fine ale proiectelor profesionale; natura ta impulsivă ar putea avea nevoie de ceva liniște chiar acum, așa că fă-ți timp și verifică totul înainte de a merge mai departe.

Horoscop Taur

Acest Mercur direct în Fecioară semnalează un moment de conectare cu sinele tale interior. Scufundă-te în introspecție și concentrează-te pe rutine care să te ajute să ai mai multă grijă de tine. Ascultă-ți corpul și mintea și încearcă să vindeci rănile emoționale din trecut.

Horoscop Gemeni

În această perioadă vei descoperi că Universul te încurajează să îți exprimi gândurile în mod clar și onest; acesta este un moment excelent pentru a remedia orice neînțelegeri și a reconstrui poduri între tine și cei cu care vrei să comunici mai bine. Mercur direct în Fecioară îți sprijină eforturile de a crea legături profunde cu oamenii la care ții.

Citește și:

Horoscop Rac

Acest Mercur direct în Fecioară te sfătuiește să îți reevaluezi obiectivele financiare. Concentrează-te pe organizarea finanțelor și crearea unui buget solid. Universul te sfătuiește să investești cu înțelepciune și să iei în considerare stabilitatea financiară pe termen lung atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

Horoscop Leu

În această perioadă, ești îndemnată să îți hrănești latura creativă. Mercur direct în Fecioară te poate ajuta să îți canalizezi energia creativă în proiecte sau hobby-uri semnificative. Universul te sfătuiește să îți urmezi pasiunile și să îți arăți talentale tale lumii.

Horoscop Fecioară

Pentru tine, Mercur direct în semnul tău îți amplifică capacitatea de a comunica eficient. Universul te sfătuiește să folosești acest timp pentru a îți exprima clar gândurile, ideile și dorințele. Vocea ta va cântări destul de greu în discuțiile cu oamenii din jur, iar ideile tale pot avea un impact semnificativ în planurile de viitor.

Citește și:

Horoscop Balanță

Acest Mercur direct în Fecioară te încurajează să te concentrezi pe grijă față de tine însăți. Eliberează-te de tot ce a fost pentru a te bucura de momentul prezent. Învață-ți lecțiile, închide capitolele vechi și mergi mai departe cu viața ta.

Horoscop Scorpion

În perioada Mercur direct în Fecioară, Universul te sfătuiește să îți întărești legăturile sociale. Este momentul să te reconectezi cu vechii prieteni și să acorzi mai multă atenție relațiilor importante pe care le-ai pus pe plan secund. Divinitatea îți sprijină eforturile de a te vindeca.

Horoscop Săgetător

Mercur direct în Fecioară te îndeamnă să te concentrezi asupra carierei și a obiectivelor profesionale. Ai visuri de împlinit? Nu mai sta pe gânduri, ia-ți inima în dinți și apucă-te de treabă. Acordă atenție detaliilor importante din munca ta deoarece acestea pot face o mare diferență în succesul tău.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Pentru tine, această perioadă te încurajează să îți lărgești orizonturile. Explorează noi interese, călătorește mai mult sau apucă-te de cursuri pe care vrei să le faci. Universul te sfătuiește să îmbrățișezi oportunitățile de creștere personală.

Horoscop Vărsător

În această perioadă Universul te sfătuiește să fii mai atentă la tine însăți, la ceea ce simți cu privire la schimbările avute în ultimele luni. Îți place unde ești? Te simți fericită și împlinită? Dacă nu, acum este momentul să acționezi.

Horoscop Pești

Mercur direct în Fecioară te îndeamnă să te concentrezi asupra relațiilor tale; este un moment bun pentru a avea conversații deschise și sincere cu cei dragi. Universul te sfătuiește să îți hrănești conexiunile emoționale și să abordezi orice problemă nerezolvată astfel încât să lași totul în spate și să mergi mai departe.

Citește și:

foto main Aphelleon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.