Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 18-24 septembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de trecut pentru că acolo nu mai găsesc nimic. Privesc către viitor și mă bucur de tot ce îmi oferă Universul acum.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă să trăiesc așa cum îmi doresc. Nu mă mai interesează ce spun sau fac alți oameni, ci mă concentrez pe ce are nevoie sufletul meu.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: În această săptămână promit să am mai multă grijă de mine și să învăț să apreciez clipa prezentă și bucuriile care vin cu ea.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în puterea mea interioară. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și fac tot posibilul să îmi împlinesc visurile.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț din greșeli, las trecutul în spate și merg mai departe cu viața mea. Mă concentrez pe momentul prezent și învăț să fiu bine cu mine zi de zi, clipă de clipă.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în planul pe care Universul mi l-a pregătit. Nu mai încerc să deschid uși care nu sunt făcute pentru a fi deschise de către mine. Știu că, într-un final, va fi bine.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să mă pun pe primul loc și să îi ofer sufletului meu tot ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat. Nu mă mai interesează oamenii din jur, ci aleg să mă concentrez doar asupra mea.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici și asta este tot ce contează. Nu mă mai interesează nici ce a fost și nici ce va fi. Cultiv răbdarea și recunoștința în clipa de acum și trăiesc cu fericire în suflet pentru momentul prezent.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai permit nimănui să îmi frângă aripile. Aceasta este viața mea și o trăiesc așa cum îmi doresc. Învăț să fiu puternică și să lupt pentru visurile pe care le am.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă detașez de toată durerea, de gândurile negative, de energiile toxice și mă pregătesc să încep un nou capitol al vieții mele. Divinitatea este de partea mea și mă sprijină necondiționat.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept viață așa cum este și învăț să caut bucurie în clipa de acum. Momentul prezent este singurul care contează și în care pot fi fericită cu adevărat.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi mulțumesc Universului pentru tot ce îmi oferă. Această săptămână este una specială pentru mine deoarece îmi permite să învăț cine sunt cu adevărat și care este scopul meu în viață.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.