Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 18-24 septembrie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână plină de toamnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal pentru perioada 18-24 septembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la frica pentru necunoscut. Nu te mai speria de ce urmează să fie, nu îți mai face mii și mii de gânduri și de scenarii. Bucură-te de călătorie și vei vedea pe parcurs încotro te duce viața.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să mai pui oamenii pe primul loc. Învață să ai grijă de tine înainte de a avea grijă de alții. Tu contezi, tu ești importantă, tu meriți să fii fericită. În această săptămână oferă-ți atenția pe care o oferi de obicei celor din jur.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai încerci să fii ceva ce nu ești. Este momentul să dai cărțile pe față, să renunți la măști și să arăți cine ești cu adevărat. Este momentul să fii vulnerabilă în fața oamenilor la care ții. Este momentul să îți arăți sensibilitatea.

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să mai muncești atât de mult. Ești atât de focusată asupra carierei încât ai uitat să te bucuri de viață. Ce te mai face fericită? Ce îți aduce liniște? Ce îți pune zâmbetul pe buze? Încearcă să acorzi atenție și celorlalte planuri ale vieții tale.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să mai privești către trecut. Eliberează-te de tot ce a fost pentru a te vindeca cu adevărat și a merge mai departe cu viața ta. Concentrează-te pe clipa de acum și învață să fii fericită cu ce ai în momentul prezent.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți să mai găsești probleme acolo unde nu sunt. Nu te mai concentra atât de mult pe detalii deoarece nu reușești să te bucuri de ceea ce trăiești aici și acum. Scapă de griji și nu îți mai face scenarii negre, viața ta este frumoasă.

Citește și:

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să mai pierzi timpul cu oamenii nepotriviți. În această săptămână Universul te sfătuiește să te eliberezi de negativitatea din jurul tău și să îi permiți inimii tale să primească energia pozitivă din partea Cosmosului. Distanțează-te de persoanele toxice și trăiește pentru tine.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să mai asculți sfaturile oamenilor din jurul tău. Da, sunt bune pe moment, însă tu știi cel mai bine de ce ai nevoie de la viitor și unde îți dorești să ajungi. Așadar, permite-i intuiției să te ghideze și inimii să aleagă ce consideră că este mai bun pentru tine.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să mai lupți pentru visuri învechite. Ai crescut, ai avansat, te-ai dezvoltat. Visurile avute în urmă cu 10 ani nu îți vor mai aduce fericire dacă reușești să le împlinești. Fă un pas în spate și încearcă să faci un update al dorințelor tale.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să mai pierzi timpul făcându-ți griji pentru ceea ce nu se va întâmpla. Ești atât de concentrată să îți faci scenarii cu privire la viitor încât nu reușești să te bucuri de clipa de acum. Prezentul tău este atât de frumos, permite-i să îți aducă fericire în inimă și liniște în suflet.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să mai cauți fericirea în alți oameni. Este momentul să te concentrezi asupra ta, să trăiești pentru tine, să fii bine cu ține însăți și să înveți să te faci singură fericită - pentru că așa vei fi cu adevărat împlinită.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să mai oferi mii de șanse oamenilor care te dezamăgesc non stop. Ai o inimă sensibilă, nu îi permite să sufere din cauza celor care nu merită iubirea ta. Impune limite clare în relațiile pe care le ai și nu mai acceptă să îți fie trădată încrederea.

Citește și:

foto main pixabay

sursa imagini galerie foto pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.