Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (18-24 septembrie)

Ne eliberăm de trecut pentru a ne putea concentra asupra momentului prezent. Ne vindecăm de toată durerea pentru a putea accesa fericirea adevărată care se ascunde în sufletele noastre.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Eu decid cum să îmi trăiesc viața. În sufletul meu există puterea de a crea și de a îmi modela propria fericire.

Mantra zilei de marți:

Fericirea vine către inima mea și îmi inundă viața. Cultiv recunoștință în clipa de acum și găsesc bucurie în fiecare moment pe care îl trăiesc.

Mantra zilei de miercuri:

Mă eliberez de toate gândurile negative și toxice și îi permit Universului să trimită către mine energie pozitivă. Divinitatea îmi este alături și mă sprijină pe acest drum pe care merg.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Aleg să fiu fericită în fiecare moment al vieții mele. Atrag bucurie în jurul meu și influențez în mod pozitiv oamenii cu care intru în contact.

Mantra zilei de vineri:

Gândurile mele sunt cele care creează realitatea momentului de acum, așa că aleg să gândesc pozitiv, să fiu inspirată de ce se întâmplă în jurul meu și să mă bucur cu toată inima de fericirea pe care o simte inima mea.

Mantra zilei de sâmbătă:

Mă eliberez de trecut pentru a mă putea concentra asupra momentului prezent. Mă vindec de toată durerea pentru a putea găsi fericirea adevărată ce se ascunde în sufletul meu.

Mantra zilei de duminică:

Sunt recunoscătoare Universului pentru toate momentele minunate pe care le trăiesc. Sunt recunoscătoare divinității pentru toată grija pe care mi-o poartă.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.