Setari Cookie-uri

Din 23 septembrie Soarele intră în Balanță. Călăuzirea Cosmosului pentru a îmbrățișa schimbarea toamnei  

Puterea Balanței ne influențează pe noi toți, de la mic la mare. Află mesajele pe care Universul le are pentru zodia ta pentru următoarea perioadă. 

Din 23 septembrie Soarele își ia rămas bun de la minunata Fecioară și intră în cea mai echilibrată zodie a horoscopului european, și anume Balanța. Cosmosul ne aduce cu picioarele pe pământ, oferindu-ne o oportunitate de a ne elibera atașamentul față de fanteziile și iluziile care ne împiedică să creștem și să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră.

Află care este sfatul pe care Universul îl are pregătit pentru tine pentru tot sezonul Balanței în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Această perioadă te ajută să iei o pauză de la fugă și să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Universul îți pune la dispoziție câteva săptămâni liniștite pentru a lucra mai mult la tine însăți. Rezolvă problemele pe care până acum le-ai ascuns sub preș și scapă de bagajele karmice ce te-au împiedicat să profiți de toate oportunitățile destinului.

Citește și:

Horoscop Taur

În această perioadă Universul îți pregătește câteva zile norocoase de care să te bucuri cu adevărat. Te simți în ton cu energia ta karmica și lucrezi foarte mult la tine însăți. Încerci să înțelegi trecutul, să te vindeci complet și să te eliberezi de toate bagajele care nu îți permit să fii fericită cu adevărat.

Horoscop Gemeni

Energia jucăușă a Balanței interacționează cu copilul tău interior și îi cere să iasă la suprafață și să se joace. Poate fi dificil să îți menții concentrarea pe lucrurile cu adevărat importante în această perioadă, însă nu îți face griji, este timp pentru tot. Pentru moment, așigura-te că te bucuri de această stare de bine.

Horoscop Rac

Cu acest tranzit ce luminează frumusețea și armonia, îți dorești să te asiguri că totul în jurul tău este curat, ordonat și încărcat de pozitivitate. În următoarele săptămâni ai putea să te concentrezi mai mult pe relația pe care o ai cu tine însăți; ai ocazia să găsești echilibrul de care ai nevoie.

Citește și:

Horoscop Leu

Universul te sfătuiește să renunți la griji și la frici. Scapă de lucrurile pe care nu le poți controla și bucură-te de această călătorie cu tot sufletul tău. Acesta este un moment bun să te focusezi pe situațiile, relațiile și activitățile care îți aduc bucurie și fericire.

Horoscop Fecioară

În următoarea perioadă ai ocazia să înțelegi mai bine viitorul și ceea ce îți dorești de la el. Schimbările pot încetini și poți aborda toate obstacolele care te-au impedicat să te conectezi complet la visurile tale și nu ți-au permis să trăiești după planurile tale. Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun.

Horoscop Balanță

În aceste săptămâni ești foarte concentrată pe evoluție. Poți lucra la planurile pentru schimbările pe care vrei să le faci pe final de 2023. Ai încredere în tine și te lași condusă de intuiție pentru că tu știi cel mai bine unde vrei să fii în următoarele luni.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Sezonul Balanței te poate îndemna să îți îndrepți atenția asupra obiectivelor tale și a drumului pe care trebuie să mergi în următoarea perioadă. În vară ai fost distrasă de diverse activități, însă acum nu mai ai nicio scuză. Este timpul pentru dezvoltare, progres și visuri împlinite.

Horoscop Săgetător

Nu te teme să îți înfrunți trecutul. Sunt câteva probleme ce nu îți permit să trăiești frumos în momentul prezent. Poate fi o persoană, o întâmplare sau anumite gânduri din subconștient; important este să abordezi ceea ce se întâmplă astfel încât să lași totul în spate și să fii fericită aici și acum.

Horoscop Capricorn

Universul te ajută să te concentrezi asupra oportunităților interesante pe care divinitatea ți le scoate în față în următoarea perioadă. Toate te vor ajuta să ieși din zona de confort, să experimentezi lucruri noi și să crești mai mult ca oricând. Rămâi optimistă și bucură-te de acest capitol deoarece vine cu lecții frumoase.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Concentrează-te pe liniștea ta. Este momentul să te detașezi de tot zgomotul din jurul tău și să încerci să te bucuri de momentul prezent, să cultivi recunoștință în viața ta și să fii fericită cu tot ce ai. Eliberează-te de oamenii și situațiile toxice și nu permite nimănui să îți influențeze deciziile.

Horoscop Pești

Jupiter te poate ajuta să îți rezolvi problemele de exprimare și înțelegere. Te conectezi la mintea și ideile tale și, dacă există blocaje în calea ta, lucrezi cu grijă și atenție la eliminarea lor astfel încât să te bucuri de relația cu oamenii din jurul tău.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.