Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15 septembrie - 1 octombrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie - 1 octombrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt responsabilă pentru viața pe care o trăiesc. Eu îmi decid viitorul, așa că preiau frâiele și fac schimbările necesare pentru un viitor frumos.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de această săptămână cu toată inima mea. Cultiv în sufletul meu liniște, răbdare și pace.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi permit inimii mele să simtă toate stările pe care trebuie să le simtă astfel încât să pot lucra la traumele trecutului și să mă vindec cu adevărat de tot ce a fost.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită cu viața pe care o trăiesc în acest moment. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Nu am nevoie de nimic mai mult.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de faptul că Universul este alături de mine și mă sprijină. Mă simt protejată și în siguranță și știu că totul va fi bine.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Fac un pas în spate și îi permit destinului să preia controlul și să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe. Nu mai lupt împotriva planului divin pentru mine.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de toate gândurile negative și încep să apreciez ceea ce am și ceea ce trăiesc. Sunt o norocoasă și trebuie să învăț acest lucru.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai las condusă de ce îmi spun oamenii din jur. În această săptămână fac un pas în spate, am răbdare și îi permit intuiției să mă ghideze pe drumul potrivit pentru mine.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă detașez de toate gândurile negative și îi permit sufletului meu să se liniștească și inimii mele să se bucure de clipa prezentă.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în abilitățile mele de lider. Am încredere în puterea mea de a îmi urma visurile, de a lupta pentru ceea ce îmi doresc și de a depăși obstacolele care stau în calea succesului.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă concentrez asupra visurilor mele și fac un plan care să mă ajute să lupt pentru a le împlini. Nimic nu este de neatins atunci când muncești și nu te dai bătut.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce este negativ și mă apropii tot mai mult de oamenii cu suflet frumos și energie pozitivă pentru că ei îmi pot aduce și mai multă fericire în viața mea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.