Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (25 septembrie - 1 octombrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

O nouă zi, o nouă săptămână, un nou început. Sunt pregătită pentru toate provocările pe care Universul mi le scoate în cale pentru că, în sfârșit, am înțeles că acestea sunt cele care mă fac mai puternică.

Mantra zilei de marți:

Renunț la trecut pentru că nu mai există absolut nimic acolo. Închid acea ușă dureroasă și aleg să merg mai departe cu viața mea, concentrându-mă pe clipa de acum.

Mantra zilei de miercuri:

Citește și:

Îmi cresc singură aripi puternice și învăț să zbor cât mai sus cu putință. Lupt pentru visurile mele, lupt să depășesc obstacolele ce stau în calea mea și lupt pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.

Mantra zilei de joi:

Fericirea de astăzi vine din lucruri mărunte; mă bucur de viața pe care o trăiesc și de drumul pe care merg acum. Călătoria mea în această lume este una minunată.

Mantra zilei de vineri:

Învăț să mă detașez de toate lucrurile pe care nu le pot controla și să mă focusez doar asupra acelora care chiar pot face o schimbare în viața mea. Nu mai lupt împotriva propriului destin.

Mantra zilei de sâmbătă:

Mă bucur de această zi minunată. Cultiv recunoștința în sufletul meu și atrag energia pozitivă pe care Cosmosul o trimite către mine. Sunt fericită cu ceea ce am și nu îmi trebuie nimic mai mult.

Mantra zilei de duminică:

Citește și:

Mă concentrez asupra clipei de acum și învăț să cultiv liniște, pace și fericire în inima mea. Îmi încarc bateriile pentru o nouă săptămână, pentru un nou început.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.