Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din octombrie sunt legate la destinele noastre. Se produc schimbări ce ne conduc spre misiunea divină

Energia din octombrie ne va sprijini această călătorie incredibilă, oferindu-ne putere pentru a face față provocărilor care vor apărea de-a lungul drumului. Este important să ne păstrăm sufletele deschise către oportunități și să ne amintim că schimbarea este o parte naturală a vieții și, în magia acestei luni de toamnă, putem găsi frumusețe și fericire în fiecare transformare. 

Universul își deschide larg porțile magice și ne spune "Bun venit" în octombrie, luna schimbării și a transformării sufletelor. Această lună marchează începutul ultimului trimestru al anului 2023 și a unei perioade încărcate cu apusuri de soare în cele mai calde culori. Divinitatea ne îmbrățișează sufletele, în timp ce Cosmosul ne ajută spre evoluție și succes.

În această lună suntem îndemnați să lăsăm totul în spate și să îmbrățișăm prezentul cu toate schimbările lui. Pe măsură ce zilele devin mai scurte și frunzele se îngălbenesc și cad, și noi suntem îndemnați să ne eliberăm de ce este vechi și să primim cu brațele deschise tot ce este nou.

Energia din octombrie ne va sprijini această călătorie incredibilă, oferindu-ne putere pentru a face față provocărilor care vor apărea de-a lungul drumului. Este important să ne păstrăm sufletele deschise către oportunități și să ne amintim că schimbarea este o parte naturală a vieții și, în magia acestei luni de toamnă, putem găsi frumusețe și fericire în fiecare transformare.

Citește și:

Vă invităm să aflăm mai multe informații despre evenimentele astrologice pe care Cosmosul ni le-a pregătit pentru octombrie 2023, a doua lună a acestei toamne:

4 octombrie: Mercur intră în Balanță

Pe 4 octombrie, Mercur, planeta comunicării, se îndreaptă cu grație în Balanța sociabilă. Această intrare a lui Mercur în Balanță îmbunătățește și mai mult energia generală a Cosmosului, trimițând magie către noi toți.

Mercur în Balanță reprezintă o perioadă caracterizată prin diplomație, discursuri echilibrate, sinceritate și mult tact. În timpul acestui tranzit, Universul ne sfătuiește să ne așteptăm la o concentrare sporită pe interacțiuni armonioase și la o dorință de schimbări de idei și opinii. Inima se aliniază cu mintea și încercăm să avem relații tot mai frumoase cu oamenii din jurul nostru.

Citește și:

10 Octombrie: Pluto iese din retrograd

După aproape o jumătate de an în care a fost retrograd, pe 10 octombrie Pluto își începe mersul direct prin Cosmos, marcând astfel punctul culminant al unei perioade intense de transformare.

Acesta este un eveniment cosmic semnificativ deoarece este ultimul retrograd al lui Pluto în Capricorn pentru mult timp de acum înainte. Anul viitor se va muta în Vărsător și va rămâne acolo până în 2043. Pluto direct în Capricorn înseamnă o perioadă de schimbare profundă și transformare; energia Universului ne încurajează să renunțăm la ceea ce nu ne mai servește și să îmbrățișăm viața așa cum este ea.

11 Octombrie: Marte intră în Scorpion

Marte, planeta roșie a acțiunii și a dorinței, se întoarce acasă, în semnul său preferat. Această întoarcere în Scorpion marchează o schimbare importantă în energiile cosmice, aducând un amestec puternic de control, profunzime, impuls și determinare.

Citește și:

Suntem inspirați să ne urmărim visurile fără nicio teamă, să luptăm pentru ceea ce ne dorim și să depășim obstacolele ce stau în calea visurilor noastre.

14 Octombrie: Lună Nouă în Balanță

Pe 14 octombrie răsare o Lună Nouă în Balanță, ce ne sfătuiește să îmbrățișăm echilibrul și transformarea. Această perioadă servește ca o reamintire cosmică a lecțiilor și a vindecării în interacțiunile cu oamenii din jurul nostru.

De asemenea, primim șansa pentru stabilirea intențiilor și plantarea semințelor pentru viitor. În următoarele două săptămâni, ne ascultăm intuiția și ne construim pas cu pas viața la care visăm.

16-19 Octombrie: este deschisă poarta magică Arcturus

Soarele se aliniază cu Arcturus, una dintre cele mai strălucitoare stele pe cerul întunecat. Aceasta deschide un portal energetic puternic, permițând energiei lui Arcturus să se îmbine cu razele Soarelui. În această perioadă ne concentrăm asupra călătoriei noastre spirituale și de vindecare; sufletele devin mai ușoare pe măsură ce renunțăm la trecut și la durere, în timp ce noi mergem mai departe cu viețile noastre.

Citește și:

18-20 octombrie: Aliniere între Soare, Mercur și Nodurile Lunare

Din 18 până pe 20 octombrie, o aliniere cerească neobișnuită reunește Soarele, Mercur și Nodurile Lunare Nordic și Sudic, creând astfel un val de energie puternică. Drumul și destinul vieții noastre se aliniază cu temele de echilibru, armonie și relații. Această aliniere ne amplifică campacitatea de a ne exprima gândurile și ideile într-un mod care se aliniază cu călătoria sufletului nostru.

22 Octombrie: Mercur intră în Scorpion

Mercur intră în apele pasionale ale Scorpionului pe final de octombrie, invitându-ne să facem o scufundare profundă în înțelegerea funcționării minții noastre și a manifestărilor gândurilor și emoțiilor. Avem curajul să cercetăm, să observăm și să aprofundăm modul în care ne trăim prezentul.

Citește și:

28 Octombrie: Eclipsă de Lună Plină în Taur

Luna octombrie se încheie cu o eclipsă de lună puternică ce are loc în zodia Taur. Acest spectacol incredibil servește ca o invitație cosmică de a îmbrățișa schimbarea în toate formele ei, chiar și atunci când sosește pe neașteptate. Suntem chemați la maturizare, eliberare și transformare.

foto main NASA images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.