Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (2-8 octombrie)

Ne conectăm sufletul la energia incredibilă a Universului si aducem armonie în relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru și în deciziile pe care le facem zi de zi.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Strălucesc puternic și îi inspir frumos pe oamenii din jurul meu. Mă bucur de tot ceea ce trăiesc și atrag pozitivitatea și fericirea în viața mea chiar în această clipă.

Mantra zilei de marți:

Îmi conectez sufletul la energia incredibilă a Universului și aduc armonie în relațiile pe care le am cu oamenii din jurul meu și în deciziile pe care le fac astăzi.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

Îmbrățișez schimbarea pe care divinitatea mi-o scoate în față. Știu că totul este pentru binele meu, așa că nu mai lupt împotriva propriului destin.

Mantra zilei de joi:

Astăzi îmi setez obiective ambițioase și muncesc cu răbdare și sârguință pentru a le atinge. Am încredere în mine și nu mă dau bătută în fața obstacolelor.

Mantra zilei de vineri:

Am încredere în intuiția mea și îi permit creativității să mă ajute să rezolv taskurile pentru ziua de astăzi.

Mantra zilei de sâmbătă:

Mă bucur de ziua de astăzi cu tot sufletul meu. Mă concentrez pe toate lucrurile care contează și încerc să aduc fericirea în momentul prezent.

Mantra zilei de duminică:

Explorez noi orizonturi și mă bucur de această călătorie a vieții mele. Ziua de astăzi este pentru creat amintiri și bucurat sufletul.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.