Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 2-8 octombrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine. Îi permit minții mele creative să mă ajute în momentele puțin dificile pentru că știu că singură pot găsi soluții la problemele cu care mă confrunt. Totul va fi bine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Este o nouă lună, un nou început, un nou capitol minunat pentru mine. Promit să mă bucur de această săptămână cu tot sufletul meu și să fiu din ce în ce mai fericită.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Găsesc perfecțiunea în progresul pe care îl fac și am încredere în capacitatea mea de a evolua și de a învăța lecțiile pe care divinitatea mi le oferă. Sunt pe drumul cel bun și mă bucur de călătorie.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Caut armonie și pace în tot ceea ce mă înconjoară. Atrag energia pozitivă în viața mea ca un magnet și mă bucur de iubirea pe care o primesc din partea oamenilor la care țin cu adevărat.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmbrățișez transformarea pe care Universul vrea să o fac, permițând puterii mele interioare să se ridice de la pământ și să o ia de la capăt. Acesta este un nou capitol și vine cu un nou început.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Explorez posibilitățile incredibile pe care viața mi le scoate în cale. Mă las ghidată de spiritul meu dornic de aventură și mă bucur de tot ce este nou și interesant.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Visurile mele contează. Nu mă dau bătută în fața obstacolelor, ci caut soluții pentru a îmi rezolva problemele și a depăși momentele grele. Cu hotărâre și concentrare, răbdare și inspirație, ajung acolo unde îmi doresc.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă conectez cu profunzimile intuiției mele. Mă las ghidată de ce îmi dictează sufletul și fac alegerile pe care eu le consider potrivite pentru mine.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de trecut și mă pregătesc pentru un nou început. Sunt bine în această lume a mea, mă concentrez pe vindecarea sufletului și readuc fericirea în inima mea.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă adaptez cu ușurință și îmbrățișez schimbarea. Tot ce se întâmplă acum este, de fapt, o șansă incredibilă de la Univers de a învăța lucruri noi și de a crește. Voi ajunge acolo unde îmi doresc în scurt timp.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Cultiv răbdarea în sufletul meu și liniștea în inima mea. Fac pași mărunți, dar importanți, către o viață trăită cu adevărat frumos.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmbrățișez toate provocările pe care Universul mi le scoate în față deoarece acestea sunt, de fapt, oportunități ce mă ajută să mă dezvolt și să devin mai puternică. Am încredere în propriul destin.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.