Setari Cookie-uri

Pluto iese din retrograd. Ne aflăm sub lupa destinului și a norocului

Semne bune Octombrie are. Ziua de 10 din a doua lună a toamnei vine cu un moment astrologic incredibil de puternic: Pluto iese din retrograd și își reia mersul direct în Capricorn în în timpul unei opoziții Venus-Saturn. Acum se face trecerea de la trecut la viitor, de la dezamăgire la bucurie, de la slăbiciune la putere și, cel mai important, de la opoziție la triumf. 

Ne aflăm sub lupa destinului și a norocului. Această perioadă aduce pentru noi transformări interioare ce ne vor oferi fericirea pe care o căutăm de atât de mult timp. Cosmosul este de partea noastră și ne ajută să ne schimbăm viața.

Puternicul Pluto este pregătit să iasă din retrograd și acest lucru se întâmplă pe 10 octombrie, ziua care marchează punctul culminant al unei perioade intense de pierdere și transformare puternică.

Acesta este un eveniment cosmic semnificativ deoarece este ultimul retrograd al lui Pluto în Capricorn pentru o perioadă foarte lungă de timp. Pluto a intrat în Capricorn în 2008, unde a stat până în acest an. În 2024 se va muta în Vărsător, unde va rămâne până în 2043.

Pluto direct în Capricorn înseamnă o perioadă de schimbare profundă și vindecare. Universul trimite către noi energie magică și ne încurajează să renunțăm la tot ce nu ne mai servește și să îmbrățișăm prezentul și transformarea din viețile noastre. Forța puternică pe care o construim în sufletele noastre ne conduce către o schimbare de durată, plină de experiențe ce ne scot din zona de confort, însă necesare pentru a fi fericiți cu adevărat.

Citește și:

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Universul te sfătuiește să îți canalizezi energia de foc în carieră și în obiectivele tale pe termen lung. În următoarea perioadă concentrează-te pe visurile pe care vrei să ți le împlinești, pe ambiții și nu te teme să îți asumi riscuri calculate. Acesta este un moment pentru planificare strategică și multă perseverență.

Horoscop Taur

Ești încurajată să sapi adânc în valorile și credințele tale. Este timpul să îți explorezi latura spirituală și să cauți transformarea personală. Ieși din zona de confort și acceptă schimbarea cu brațele deschise deoarece aceasta va duce la o creștere profundă și îți va deschide numeroase uși minunate.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Acordă mai multă atenție problemelor financiare comune. Colaborările și investițiile sunt extrem de importante în această perioadă, nu le pune pe plan secund. De asemenea, încearcă să fii mai precaută cu oamenii în care ai încredere; dacă ai decizii importante de luat, ascultă-ți intuiția.

Horoscop Rac

Acest tranzit te încurajează să îți prioritizezi rutina zilnică. Fă schimbări pozitive în obiceiurile tale mărunte și învață să ai mai multă grijă de tine pentru că altfel riști să ajungi la burnout. De asemenea, focusează-te pe pasiunile și hobby-urile pe care le poți face în timpul liber.

Horoscop Leu

Ascultă-ți intuiția și ia decizii bazate pe ce îți dictează sufletul. Schimbările din această perioadă te pot ajuta să ajungi mai repede decât crezi acolo unde îți dorești și unde visezi de atât de mult timp. Ai încredere în tine și totul va fi bine.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Pluto direct în Capricorn îți scoate la iveală creativitatea și expresia de sine, draga mea născută în zodia Fecioară. Este timpul să îți îmbrățișezi latura artistică și să îți explorezi pasiunile pe care până acum le-ai ascuns. Permite talentului interior să strălucească mai puternic ca niciodată.

Horoscop Balanță

Universul îți spune că este timpul pentru vindecarea adevărată. Va fi greu, însă este un proces pe care trebuie să îl faci dacă vrei să lași trecutul în spate și să construiești o viață cu adevărat frumoasă, în care să existe fericire reală.

Horoscop Scorpion

Universul îți atrage atenția că este timpul să te concentrezi asupra vieții personale. Ia în considerare să faci schimbările necesare în relațiile pe care le ai cu cei dragi. Nu te mai teme de ele, sunt cruciale pentru fericirea ta.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Acest tranzit te încurajează să comunici deschis și onest. Renunță la măști și arată-ți sufletul în fața oamenilor la care ții, exprimă-ți gândurile și sentimentele și astfel vei reuși să construiești conexiuni puternice cu cei din jurul tău.

Horoscop Capricorn

Este timpul să îți reevaluezi schimbările făcute în ultima perioadă. Ești acolo unde trebuie? Ai ales cu sufletul? Te-ai lăsat influențată de cei din jur? Ești fericită? Răspunde-ți la aceste întrebări pentru a îți da seama ce ai de făcut în viitor.

Horoscop Vărsător

Această perioadă este una dedicată autodescoperirii și transformării. Reevaluează-ți obiectivele și prioritățile și învață să nu te mai opui schimbării. Ai posibilitatea de a crește și de a învăța lecții importante ce te vor face puternică.

Citește și:

Horoscop Pești

Universul te sfătuiește să te concentrezi pe relațiile cu oamenii din jurul tău. Elimină sufletele toxice ce îți inundă viața cu energie negativă și învață să construiești conexiuni care să merite timpul, efortul și iubirea ta.

foto main Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.