Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 9-15 octombrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Această săptămână vine cu un nou început pentru mine. Las în spate trecutul și mă concentrez asupra momentului prezent. Cultiv fericirea și bucuria aici și acum.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi este teamă de necunoscut. Accept schimbarea pe care Universul mi-o scoate în cale și îmbrățișez toate aceste experiențe și oportunități minunate de a crește.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Gândurile mele sunt cele care creează realitatea, prezentul și viața. Las în spate tot ce este negativ și aleg pozitivitatea. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt puternică și pot depăși orice provocare și obstacol. Nu mă dau bătută, ci aleg să lupt cu toată ființa mea pentru a îmi împlini visurile.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în călătoria vieții mele. Am încredere în planul pe care Universul l-a pregătit pentru mine. Am încredere în destinul pe care divinitatea vrea să îl trăiesc.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită cu ceea ce trăiesc în clipa de acum. Mă detașez de trecut și nu îmi mai fac nicio grijă pentru viitor. Viața mea este aici... și este minunată.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce nu îmi mai servește pentru a face loc lucrurilor cu adevărat importante în viața mea. Mă eliberez de gânduri negative pentru a face loc energiei pozitive în sufletul meu.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt un magnet ce atrage energie pozitivă și oportunități minunate. Ies din zona de confort și îmi permit să cresc, bucurându-mă de toate surprizele pe care mi le oferă viața.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la frica de necunoscut și îmbrățișez puterea posibilității. Acesta este un nou drum al vieții mele și îi permit sufletului meu să se bucure de el cum știe mai bine.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi accept trecutul, îmi învăț lecțiile, renunț la tot ce a fost și mă concentrez pe clipa de acum. Fac tot posibilul să îmi construiesc un prezent minunat.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu singură îmi scriu povestea vieții; aleg să scriu una cu adevărat frumoasă, alegând ce este mai bun pentru mine și inspirând oamenii din jurul meu să facă același lucru.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru abundența de fericire din viața mea. Sunt recunoscătoare Universului pentru drumul minunat pe care merg. Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile învățate.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.